Object informatie

Dr. Jan Ten Brinkstraat 11 , Appingedam

Bieden wij , namens opdrachtgevers te koop aan in Appingedam: Dr. Jan ten Brinkstraat nummer 9 en nummer 11. Deze twee woningen zijn verbonden via de garage tussen beide woningen; aan de achterzijde zijn de verbonden woningen in hun geheel in gebruik als eventuele winkelruimte/atelier/opslag en eventuele bewoning is ook mogelijk. Deze voormalige Edah-winkel is zeer geschikt voor de ZZP-er wie bedrijfsruimte nodig is. Laat uw fantasie de vrije loop voor deze unieke lokatie en ruimtes. Appingedam is een stad waarin het goed vertoeven is met vele voorzieningen op sociaal-, cultureel,- sportief en educatief gebied. Het winkelaanbos is uitstekend te noemen. De uitvalswegen naar het zuiden via de N33 en de uitvalsweg via de rijksweg naar Groningen en Delfzijl/Eemshaven zijn zeer nabij. Het openbaar vervoer per bus en trein is tevens zeer goed.

Indeling

Begane grond:

Nummer 9: winkelruimte met een vloeroppervlakte van 120 m². De vloer is bedekt met plavuizen. Nummer 11: Entree/bijkeuken/hal van ca. 34 m²; keuken met rechte opstelling en voorzien van diverse apparatuur met een oppervlakte van 17,5 m²; vanuit de keuken toegang tot een halletje met daarbij toegang tot het toilet en separaat de doucheruimte (4,5 m²); entree/hal aan de zijkant met trapopgang tot de verdieping en trapkast; slaapkamer van ruim 9 m² en de (voor)kamer van ca. 26 m². Tussen beide woningen is de garage (23,5 m²) met kanteldeur gesitueerd. Achter de garage is een werkplaats van ca. 22 m². Aan de achterzijde van de beide woningen is een woon-eenheid gecreëerd met woonkamer/keuken, hal en toilet/douche (ca. 43 m²), woonkamer (24,5 m²), slaapkamer (13,5 m²) en hal (4,5 m²).

1e verdieping

Nummer 9: Middels spiltrap toegang tot de verdieping. Deze verdieping is groot: 48 m² en is opnieuw met gipswanden betimmerd, houten kozijnen aan voor en achterzijde. De kap is uitgevoerd met een zadeldak bedekt een verbeterde hollandse pan. Nummer 11: Middels vaste kwartslag-trap toegang tot de verdieping met overloop ( 3,75 m²), twee slaapkamers, respectievelijk 10 en 11,5 m², en tevens kastruimte van 2,5 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van dakkapel met kunststofkozijnen. De kap is uitgevoerd in een tentdak bedekt met een glazuren pan.

Tuin:

Aan de achterzijde van de woning is een smalle strook met straatwerk. Aan de voorzijde bij nummer 11 is er een siertuin met haag gesitueerd.

Bijzonderheden

De woning wordt verwarmd middels gas en gevelkachels. Warm water geschiedt via de in eigendom behorende geiser. Er zijn twee elektra meterkasten met één aansluiting voor gas en water. De woningen hebben in hun geheel betonvloeren, grotendeels bedekt met plavuizen. De woning beschikt over veel kunststofkozijnen met dubbelglas. De bestemming volgens het bestemmingsplan is: wonen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1935
AdresDr. Jan Ten Brinkstraat 11
PlaatsAppingedam 9902 EA
Prijs:Vraagprijs € 249.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:504 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: