Object informatie

Koningsmantel 54 , Assen

Namens opdrachtgever bieden wij deze bijzonder mooie tussenwoning te koop aan. Het geheel is recent gebouwd en voldoet derhalve aan de gestelde isolatie eisen. Dit betekent voor u lage stookkosten! Hierin spelen uiteraard ook de zonnepanelen een belangrijke rol. Deze tussenwoning beschikt over 4 slaapkamers en is dan ook geschikt voor een brede doelgroep. Het geheel is gelegen aan de rand van Assen, dit in een jonge woonwijk. Voorzieningen zijn zeer goed bereikbaar. Tegenover de woning ligt een groenstrook / bosperceel wat in de toekomst onbebouwd zal blijven. U waant zich dan ook niet direct in een nieuwbouwwijk. Kenmerkend voor de wijk zijn de brede groene stroken wat de wijk een parkachtig karakter geeft. Assen kenmerkt zich vooral door zijn centrale ligging en de hoge mate van voorzieningen op sportief, cultureel en sociaal gebied. Daarnaast kent de stad natuurlijk een zeer uitgebreid winkelaanbod. Wij laten u graag dit fraaie aanbod zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer met deur naar het fraai aangelegde terras; open keuken voorzien van kookeiland, koeler met vriesgedeelte, afzuiging, 5 pits gascomfoor en afzuiging.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 royale slaapkamers. Daarnaast treft u op de verdieping de moderne badkamer welke is voorzien van douche, fraai wastafelmeubel, designradiator en wandcloset.

2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de ruime zolderkamer. Hier treft u ook de CV opstelling.

Bijzonderheden

- Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing - Voorzien van kunststof goten - Achter in de tuin een berging met ruimte voor fiets en/of tuingereedschap - De tuin is bijzonder fraai aangelegd met terras en borders - Verwarming geschiedt middels CV - Woning is voorzien van 7 zonnepanelen

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar2017
AdresKoningsmantel 54
PlaatsAssen 9404 ML
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:147 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: