Object informatie

Duivenslag 43 , Delfzijl

STARTERSWONING ! Aan de Duivenslag 43 in Delfzijl (plan Tuikwerd) bieden wij namens opdrachtgever te koop aan, een fraaie tussenwoning. De woning is als levensloopbestendig te beschouwen; met op de begane grond een slaapkamer en een badkamer/douche. De woning ligt in een hofje in een rustige buurt en op loopafstand van het Eemskanaal. De voorzieningen in Delfzijl zijn natuurlijk zeer divers op sportief-, educatief-, sociaal-, en cultureel gebied. Het winkelaanbod is uiteraard uitstekend. Het openbaar vervoer met trein en bus is ruimschoots voorhanden. Een mooie woning voor starters met een voordelige prijskaartje. U bent welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/tochtportaal (4m²) met de opstelling van de CV ketel (HR Intergas) en de witgoedaansluitingen. Hal van 9 m² met trapopgang naar de verdieping; meterkast (3 x 220 V). Vanuit de hal toegang tot de kamer met open keuken. De kamer van 22 m² heeft middels een deur toegang tot het tuintje met gazon en bestrating als terras. Tevens in de tuin een opbergkast en klein tuinhuisje (3m²). De keuken van ca. 5,5 m² heeft een hoekopstelling met onder en bovenkastjes. Vanuit de hal is tevens toegang tot de slaapkamer (12m²) en badkamer (3,6m²), voorzien van douche, vaste wastafel, toilet, verwarming; het geheel is betegeld.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de royake verdieping: overloop van 10 m² met opbergruimte achter de knieschotten, een dakraam en een mogelijk opstelling voor een bureau. De afgesloten slaapkamer van 17 m² is zeer ruim en beschikt ook over een dakraam voor de lichtinval. Het geheel is belegd met vloerbedekking.

Tuin:

Aan de voorzijde, noordzijde, een terras met opstelplaats voor de auto, tevens een fiets/gereedschapsschuurtje. Aan de achterzijde, zuidzijde, een beschutte tuin met gazon en terras, tevens een tuinhuisje van 3m² en een opbergkast.

Bijzonderheden

Mechanische ventilatie aanwezig. Geheel is voorzien van betonvloeren. De badkamer/douche en de slaapkamer zijn op de begane grond gesitueerd. Al met al een levensloopbestendige woning. Geheel is opgetrokken met spouwmuren.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1987
AdresDuivenslag 43
PlaatsDelfzijl 9932 KJ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:169 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: