Object informatie

Hoenderhof 52 , Delfzijl

In Delfzijl bieden wij namens opdrachtgevers een woning aan het Hoenderhof 52 te koop aan. Een zeer fraaie tussenwoningen met twee verdiepingen; de woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers en een zeer mooie en luxe badkamer van 12,5 m². De woning met open hoekkeuken is voorzien van diverse apparatuur. Delfzijl profileert zich weer als een aantrekkelijke woonplaats voor velen; onder andere voor de starters op de woningmarkt; voorzieningen op velerlei gebied zijn aanwezig in de havenplaats. Kortom een woning die gezien mag worden; een bezichtiging meer dan waard en daarom nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging. U bent welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (5m²) voorzien van plavuizen, toilet met fontein, meterkast (4x 240V en 1x aardlekschakelaar)en trapopgang naar de verdieping; Kamer met open keuken van 35 m². De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van 5 pits gaskomfoor met afzuiging, koeler, combi-magnetron en dubbele spoelbak. De kamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer; de bijkeuken, met plavuizen, tevens achterentree is met 7 m² ruim te noemen, alhier alle aansluiting voor uw witgoed.

1e verdieping

Middels vaste wit geverfde trap toegang tot de eerste verdieping: overloop van 4,25 m², luxe badkamer met dubbele wastafel, bad, douche, toilet, designradiator en volledig betegeld, 3 slaapkamer: aan de voorzijde een slaapkamer met dakraam (8m²), en aan de achterzijde twee slaapkamers, respectievelijk 12,5 en 6,5 m² met, zoals ook de gehele woning, voorzien van kunststofkozijnen. De verdieping is belegd met laminaatvloeren.

2e verdieping

Middels vaste open trap toegang tot de tweede verdieping: overloop (2m²), slaapkamer (16,5m²) en bergruimte en aparte ketelruimte (6m²). Deze ruime tweede verdieping is een aanwinst voor deze woning; de woning is zeer geschikt voor de starters maar kan evenzo ook als ruime gezinswoning benoemd worden.

Tuin:

Voortuin: terras Achtertuin: terras met border en tuinhuis, tevens schutting met deur voor de 'achterom'.

Bijzonderheden

De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk. De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1983
AdresHoenderhof 52
PlaatsDelfzijl 9932 KM
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:144 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: