Object informatie

Jachtlaan 6 a, Delfzijl

Op een mooie locatie in Delfzijl bieden wij te koop aan een volledig gemoderniseerd en gerenoveerd appartement met berging in het souterrain. Het appartement is in het recente verleden volledig verbouwd en is derhalve instapklaar. Op de 1e laag van het complex treft u een divers winkelaanbod, o.a. ook een Jumbo supermarkt. De vele raampartijen aan de woonkamerzijde dragen bij aan een zeer licht interieur. Het appartement beschikt aan de achterzijde over een ruim overdekt balkon, hier kunt u reeds in het vroege voorjaar van de zon genieten. Het complex beschikt over een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars. Zorgeloos en onderhoudsvriendelijk wonen! De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Station en snelweg ook dichtbij! Wij laten u graag dit appartement zien!

Indeling

Begane grond:

Centrale entree met intercominstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen. Entree Appartement: Hal met meterkast, vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Toiletruimte; slaapkamer (ca. 6,9 m2) welke is voorzien van witgoedaansluiting; woonkamer (ca. 31,7 m2) welke is voorzien van een nette vloer, fijn schuurwerk en vele raampartijen; keuken voorzien van een moderne rechte opstelling met o.a. oven, gaskookplaat, vaatwasser, koeler, deur naar balkon en CV opstelling (Itho); badkamer/doucheruimte voorzien van douche en wastafel; slaapkamer (ca. 12,5 m2) met inloopkast.

Bijzonderheden

- Woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing - Verwarming geschiedt middels eigen CV installatie - Actieve en gezonde VvE waarvan de bijdrage € 114,53 bedraagt - Mooie locatie met diverse voorzieningen op loopafstand - Woning voorzien van relatief nieuw stucwerk en fijn schuurwerk plafond - Berging in het souterrain

Kenmerken:

TypePortiek flat
Bouwjaar1955
AdresJachtlaan 6 a
PlaatsDelfzijl 9934 JA
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: