Object informatie

Jacob Van Heemskerkstraat 7 , Delfzijl

In de wijk Oud West in Delfzijl aan de Jacob van Heemskerkstraat 7 bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een vrijstaande woning. De woning is nabij het stadscentrum gelegen, maar ook is het winkelcentrum aan de Jachtlaan, het gezondheidscentrum en het station op loop,- en fietsafstand dichtbij. De woning met vrij uitzicht over de straat kenmerkt zich met een diepe tuin en een vrijstaande garage(box). Deze woning is een fraaie starterswoning maar ook een uitstekende gezinswoning met drie slaapkamers. Deze woning moet gezien worden ! U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (6 x 220 V) en toegang tot de verdieping en toegang tot de ruime kelder van 5,5 m² met een stahoogte van 1,85 meter. De keuken met een ruime rechte opstelling is voorzien van een inductie kookplaat met afzuiging. De grote kamer van 28 m² met uitzicht over de straat is royaal ruim van opzet. De kamer, keuken en hal zijn voorzien van een kwalitatief uitstekende laminaatvloer. De bijkeuken (met achter-entree/deur naar het terras en gazon) is ook de plaats voor de witgoed aansluitingen; tevens toegang tot het modern toilet en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van glazen douche-cabine en dubbele wastafel. De bijkeuken, badkamer en toilet zijn voorzien van een plavuizenvloer. Voorts twee bergingen met de C.V. opstelling. Deze bergingen zijn respectievelijk groot: 12 m² en 5 m².

1e verdieping

Overloop met wastafel en een extra toilet heeft een vinyl-vloer. Drie slaapkamers van respectievelijk 14, 9 en 7,5 m² passen bij een gezinshuis. De vloeren zijn belegd met laminaat.

2e verdieping

Middels vlizo-trap toegang tot de zolderberging met beschoten houten- kap; vloeroppervlakte 24 m².

Tuin:

Achter de woning een fraai terras van ca. 55 m² en gazon met speelruimte. De woning heeft een achterom voor de fiets. Tegenover de woning beschikt de woning over een garage(box) van 18 m² met extra opstelplaats voor een auto.

Bijzonderheden

De woning is bijna geheel voorzien van kunststofkozijnen. De schuren/bergingen aan de achterzijde hebben platte daken. De kelder is een uitstekende proviand kelder.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1929
AdresJacob Van Heemskerkstraat 7
PlaatsDelfzijl 9934 GV
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:261 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: