Object informatie

Kleine Belt 44 , Delfzijl

Op een ruime kavel bieden wij een hoekwoning te koop aan in Delfzijl. Deze hoekwoning staat op een fraaie stand in de omgeving . Naast de woning is een grote groenstrook en voor het huis een grasveld met speelmateriaal. De woning beschikt inclusief de tweede verdieping over 4 slaapkamers en is een ideale gezinswoning. De woning heeft een ruime woonkamer met een half open-keuken (40 m²). De woning heeft naast een aangebouwde berging/schuur nog een vrijstaand houten schuurtje en een carport met ruime oprit. Een woning welke geschikt is voor de starters op de markt en voor gezinnen die ruimte zoeken. U bent welkom en wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (4m²) met meterkast ( 4 x 220 V); toilet met fontein; woonkamer (20m²) met trapkast en toegang middels spiltrap tot de verdieping, keuken (20m²)met hoekopstelling met 5-pits gaskomfoor; bijkeuken (3,5m²) met alle witgoedaansluitingen; aangebouwde schuur van circa 7 m². Tevens een vrijstaande houten schuurtje van 10m²

1e verdieping

Middels een spiltrap, achter een gesloten deur vanuit de woonkamer, is de verdieping bereikbaar: Overloop (5m²); drie slaapkamers ( respectievelijk 12,6 , 10,7 en 12,5 m² groot. De badkamer van 5,4 m² is voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping

Middels een vaste spiltrap toegang tot de tweede verdieping: overloop (3,8 m²); (slaap)kamer van 13 m²; op de overloop twee bergingen: 7 m² en 4,5 m² (met de opstelling van de CV).

Tuin:

Besloten terras tuin aan de achterzijde van de woning van 60 m², omheind met schuttingen. Aan de zijkant een oprit en carport met een groot grasveld/gazon welke in bruikleen is van de gemeente. Aan de voorzijde een siertuin.

Bijzonderheden

De kamer en keuken is voorzien van een duurzaam novitex vloer. De stand en de ruimte is een pré voor deze woning. De C.V. installatie is van 2020 !

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1970
AdresKleine Belt 44
PlaatsDelfzijl 9933 RH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:281 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: