Object informatie

M. Buschstraat 40 , Delfzijl

Aan de Marcus Buschstraat 40 bieden wij te koop aan een halfvrijstaande woning. Deze woning uit het jaar 1927 is in het jaar 2014 in zijn geheel gerenoveerd/gemoderniseerd en voorzien van alles wat een nieuw huis nodig heeft. Een erg fraaie woning nabij het centrum van Delfzijl. Naast het huis een mooi terras met sierbestrating; achter in de tuin een gereedschapschuurtje met elektriciteit. Delfzijl is een havenplaats met vele voorzieningen op sociaal, cultureel en sportief, maar ook educatief gebied. Het winkelaanbod is groot en divers. Alles op loop- en fietsafstand. Voorzieningen als het openbaar zijn met bus en trein van en naar andere plaatsen en zeker Groningen zeer goed bereikbaar. Ook het wegennet is erg goed te noemen. Maak een afspraak voor een bezichtiging, en u zult zich verbazen. U bent welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang naar de verdieping, meterkast (7x220V en aardlekschakelaar) en toegang tot een droge, diepe kelder van 5,5 m² met een diepte van 1.60 m. Een kamer van ca 30 m² met openslaande deuren naar het terras, aansluitend keuken met achter-entree, De keuken (11 m²) is voorzien van een rechte opstelling met 4-pits fornuis en afzuiging, koeler/vriezer, vaatwasser. Tevens in de kastruimte is de CV opstelling uit 2014; Slaapkamer (14 m²) met openslaande deur met een laminaatvloer; Badkamer (7,5 m²) voorzien van plavuizen met toilet, douchehoek, vaste wastafel met kasten, witgoedaansluitingen en een design radiator.

1e verdieping

Overloop, drie slaapkamers, respectievelijk 6,5 m², 12,5m², en 10,5 m². Toilet met wandcloset en fonteintje. Voorts diverse knieschotten met daarachter bergingsruimte De verdieping is voorzien van nieuwe materialen maar dient nog afgeverfd te worden.

Tuin:

Terras met bestrating en achterin de tuin een werk/gereedschapschuurtje van 3 x 4 meter met elektriciteit.

Bijzonderheden

De woning is in 2013 volledig uitgebrand en in 2014 volledig herbouwd en gerenoveerd. Aardbevingschade (van ca. 2000 euro) is hersteld. De SNN gelden zijn gebruikt voor isolatie van de muren en voor de verdieping. De benedenverdieping is voorzien van HR++ glas. De houten kozijnen zijn van goede kwaliteit. Een mooie verglaasde pan en kunstof dakgoten sieren de woning.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1927
AdresM. Buschstraat 40
PlaatsDelfzijl 9934 GL
Prijs:Vraagprijs € 149.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:180 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: