Object informatie

Marcus Buschstraat 80 , Delfzijl

In de wijk Oud West (de eerste uitbreidingswijk) bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan: de Marcus Buschstraat 80 in Delfzijl, een vrijstaande woning aan een zeer bekende en lange straat in Delfzijl. De woning is nabij het stadscentrum gelegen, maar ook is het winkelcentrum aan de Jachtlaan in de buurt aanwezig, alsmede het gezondheidscentrum; ook is het station op fiets-, en loopafstand dichtbij. De woning met uitzicht op de straat is voor velen geschikt. De woning met grote kamer en twee royale slaapkamers is voor starters een fraai begin van een wooncarrière. Achter op het erf staan twee vrijstaande schuurtjes van hout en van steen voor berging en hobby.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang naar de verdieping (meterkast met krachtstroom) en naar de kelder met een diepte van 1.50 m en een oppervlakte van 5,5 m². De gesloten keuken met rechte opstelling is voorzien van een keramische kookplaat met afzuiging, een koelkast en een combi-magnetron. De keuken is voorzien van bovenkastjes. De kamer van 28 m² is royaal en sfeervol. De bijkeuken met witgoedaansluiting en C.V. ketel geeft toegang tot de badkamer/toilet met inloopdouche en vaste wastafel en verwarming. De bijkeuken en badkamer zijn betegeld. Achter in de tuin, welke is voorzien van bestrating, met borders, staan twee vrijstaande schuurtjes ééntje van hout en één van steen, respectievelijk 12 en 17,5 m² groot. De stenen schuur is voorzien van krachtstroom.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: Overloop met sanibroyeur toilet. Twee slaapkamers: slaapkamer voorzijde van 14 m² met schuifwandenkast en knieschotruimte, slaapkamer achterzijde (13 m²) met openslaande deur en wastafel, ook tevens schuifwandenkast en knieschotruimte.

Bijzonderheden

Het zadeldak heeft een dof geglazuurde pannendak. De stenen schuur heeft glanzende glazuren pannen. De woning heeft gemetselde gevels. De verdieping beschikt over kunststofkozijnen. Houten dakgoten met zinken bekleding. De Intergas CV ketel is van bouwjaar 2017.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1941
AdresMarcus Buschstraat 80
PlaatsDelfzijl 9934 GN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:210 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: