Object informatie

Zigzagoven 9 , Delfzijl

Onze bezichtiging dagen zijn volgeboekt met afspraken. Bij interesse zullen we u op onze reservelijst plaatsen! Nabij het centrum van Delfzijl bieden wij een ruim 4-kamer appartement te koop aan. Het geheel beschikt over 3 ruime slaapkamers, welke op de 1e woonlaag zijn gelegen. De woonkamer en keuken bevinden zich op de 2e woonlaag, waar zich ook de entree bevindt. Dit fraaie appartement is netjes onderhouden en wordt keurig bewoond. De actieve VVE wordt professioneel beheerd door Pandgarant. Naast het appartement is inbegrepen een royale garage, welke direct onder het complex is gelegen. Daarnaast valt te benoemen dat er om het complex voldoende parkeergelegenheid is. Dit alles op fietsafstand van het centrum van Delfzijl! Wij laten u graag dit appartement zien!

Indeling

Begane grond:

Middels open portiek toegang tot de galerij. Hal/entree met meterkast en trap naar de verdieping; toiletruimte; ruime en bovenal lichte woonkamer (ca. 27,9 m2); half-open keuken voorzien van een moderne hoekopstelling met o.a. koeler, vriezer, oven, 4 pits gascomfoor en afzuiging.

1e verdieping

Overloop; 3 slaapkamers (resp. ca. 7,5 m2, ca. 10,1 m2 en ca. 10,7 m2); badkamer voorzien van wastafel, witgoedaansluiting en douche.

Bijzonderheden

- Verwarming geschiedt middels CV (Remeha 2013) - Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing - Actieve VVE waarvan de bijdrage € 113,- bedraagt, beheer wordt geregeld door Pandgarant. - Ruime garage gelegen onder het complex - Netjes bewoond en gebruikt - Op fietsafstand van het centrum en station - Nabij uitvalswegen

Kenmerken:

Type
Bouwjaar1965
AdresZigzagoven 9
PlaatsDelfzijl 9934 NA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Woonlagen:2

Reageer op dit object: