Object informatie

Afwateringskanaal 87 , Farmsum

Hierbij bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning in Farmsum aan de Afwateringskanaal 87. De woning, gescheiden door de weg, ligt aan het water met een mooi uitzicht. Het bouwjaar van de woning is 1976 en is volledig geïsoleerd. Op het zadeldak zijn 12 zonnepanelen (2012) aanwezig, tevens is een zonneboiler (2015) geïnstalleerd. De woning is levensloopbestendig gemaakt door middel van een uitbouw met slaapkamer, tevens is naast de badkamer op de verdieping ook een extra doucheruimte aanwezig. De woning met in totaal 4 slaapkamers is goed onderhouden. Naast de woning een vrijstaande stenen garage met sectionale deur, schuur/werkplaats, fietsschuur, prieel, kas en houtopslag. een woning nabij het centrum en op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Voorzieningen op allerlei gebied zijn ruimschoots voorhanden, evenals het openbaar vervoer en een groot winkelaanbod. Een woning die gezien mag worden, Wij nodigen u uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom. Kijk op de unieke woning website: https://afwateringskanaal87.nl/

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (6m²) met meterkast ( 7x240/1x380/aardlekschakelaar), extra douche (1,5m²) en toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal, via de vaste trap (met trapkast/cq kelder) toegang tot de verdieping. Vanuit de hal toegang tot de keuken en kamer. De kamer (28,5m²) met houtkachel is voorzien van plavuizen en laminaat. De keuken (12m²) met hoekopstelling heeft een inductiekookplaat met afzuiging, oven, koeler, vaatwasser en dubbele spoelbak. Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde slaapkamer van 13,5 m² met wastafel en nog een bovenruimte voor diverse doeleinden. Vanuit de keuken ook toegang tot de bijkeuken (4,5m²) met de alle witgoedaansluitingen en tevens de achterentree. Naast/achter de woning bevindt zich de garage/schuur met elektrische deur; groot 24 m², met grote zolder. In de tuin bevinden zich respectievelijk een fietsberging, kippenhok, zeskantige prieel, kas en een houtopslag.

1e verdieping

Middels vaste houten trap toegang tot de verdieping: overloop/trapopgang (4,5m²), drie slaapkamers (2x10m² en 1x16m²), badkamer (4m²) met bubbelbad, douche, toilet, verwarming en plavuizen. Een speciale afgesloten ruimte (3m²) voor de Centrale Verwarmings ketel, de zonneboiler en de omvormer voor de zonnepanelen. De vloeren zijn bedekt met vlooerbedekking en laminaat.

2e verdieping

Vliering in gebruik als bergzolder.

Tuin:

Rondom de woning een voor-, en een zij tuin met een oprit en een grote achtertuin. In de achtertuin is een gazon, moestuin, en borders; tevens is een prieel en houtopslag aanwezig.

Bijzonderheden

Optioneel is de alarminstallatie met camera's. De woning is verduurzaamd middels zonnepanelen, een zonneboiler en volledige islolatie. De begane grond en verdieping vloeren zijn van gemetselde stenen (nehobo).

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1976
AdresAfwateringskanaal 87
PlaatsFarmsum 9936 AV
Prijs:Vraagprijs € 249.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:485 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: