Object informatie

E.E.Napweg 40 , Finsterwolde

In een kindvriendelijke woonwijk van Finsterwolde bieden wij deze ruime tussenwoning te koop aan. Het geheel beschikt aan de achterzijde over een eigen laan waardoor parkeren op eigen terrein tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast betreft het een ruime woning die over 3 slaapkamers beschikt. Gezien prijsstelling, locatie en oppervlakte dus uitstekend geschikt voor een jong gezin of een starter. Zowel de achtertuin als voortuin is tamelijk onderhoudsvriendelijk ingericht. Voorzieningen zijn in het dorp aanwezig, waarbij geldt dat Winschoten maar zeker ook Groningen goed te bereiken is. Wij laten u graag deze woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte; ruime en bovenal lichte woonkamer; vanuit de hal toegang tot de ruime keuken welke is voorzien van een rechte eenvoudige opstelling met o.a. 4 pits gascomfoor en afzuiging; bijkeuken met achterentree.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is eveneens eenvoudig van aard en beschikt over een inloopdouche en wastafel.

2e verdieping

Ruime vliering welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Bijzonderheden

- Woning is vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen - Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing - Verwarming geschiedt middels CV - Ruime gezinswoning op een leuke plek in Finsterwolde - Voorzieningen op loopafstand gelegen - Aan de achterzijde een inrit waardoor parkeren op eigen terrein mogelijk is - Vrijstaande houten berging aanwezig - Bij uitstek geschikt voor de starter op de woningmarkt

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1965
AdresE.E.Napweg 40
PlaatsFinsterwolde 9684 BH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:254 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: