Object informatie

Hoofdweg 89 , Froombosch

Aan de doorgaande weg in Froombosch bieden wij te koop aan een fraaie authentieke vrijstaande woning met garage en diepe tuin. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 1210 m2. Het perceel is op dit moment ingericht als gazon, moestuin en borders met terras. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De verdieping, welke bereikbaar is middels vlizotrap, biedt echter voldoende ruimte om hier nog meerdere kamers te realiseren. In de huidige indeling zijn hier 2 kamers aanwezig en een grote zolderberging, totaal beslaat dit ca. 75 m2. Op de begane grond is ruimte aanwezig om een vaste trap te plaatsen. Uiteraard is dit naar wens en invulling van de koper, mede doordat er op de begane grond reeds 3 slaapkamers aanwezig zijn. Froombosch is een sociaal en vriendelijk dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Hoogezand-Sappemeer en Groningen. De verbinding met openbaar vervoer is goed te noemen. Karakteriserend voor de dorpen in de voormalige gemeente Slochteren is de lintbebouwing en de groen aangeklede straten, waaronder dus Froombosch ook valt. Hier kunt u de stadse drukte ontvluchten. Voorzieningen zijn in voldoende mate in de omliggende dorpen aanwezig! Wij nodigen u graag uit!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje; 2 slaapkamers, resp. ca. 9 m2 en ca. 8 m2; badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en designradiator; slaapkamer ca. 16 m2; woonkamer met erker en open haard, de woonkamer is ca. 41 m2 groot; keuken voorzien van een rechte opstelling met 4 pits inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, combi-magnetron en natuursteen werkblad; achterhal met achterentree en kast voorzien van witgoedaansluiting.

1e verdieping

Ruime verdieping welke bereikbaar is middels vlizotrap. De verdieping beschikt over 2 kamers en een royale zolderberging. Gezamenlijk is dit ca. 75 m2 groot, en biedt dus voldoende ruimte voor een alternatieve invulling.

Tuin:

Fraai aangelegde tuin met terras en gazon.

Bijzonderheden

- Woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing - Een ruim woonhuis op een mooie plek in Froombosch - Diepe tuin en ruime garage met eigen inrit - Verwarming van de woning geschiedt middels CV (Remeha 2022) - De aanwezige platte daken worden binnenkort nog vervangen

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1928
AdresHoofdweg 89
PlaatsFroombosch 9619 PC
Prijs:Vraagprijs € 349.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1210 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: