Object informatie

Metaallaan 229 , Groningen

EEN KEURIG 3 KAMER APPARTEMENT MET WOONKEUKEN, gelegen op de 9e etage in de Metaalflat, gelegen aan het begin van de woonwijk Vinkhuizen, vlakbij het Zernike Universiteitscomplex en op fietsafstand van de binnenstad: … 10 fietsminuten van de binnenstad … 10 fietsminuten van Zernike en Universiteitsterrein … 5 fietsminuten van het moderne winkelcentrum Vinkhuizen … 10 fietsminuten van het uitgebreide winkelcentrum Paddepoel … 100m van de oostelijke ringweg Groningen Een nette maar eenvoudige woning van ca 80 m2, per lift en per trap bereikbaar en voorzien van een leuk balkon aan de achterzijde. Voorzieningen: Vanuit de zuidelijke entreepartij gaan een tweetal liften naar de bovenetages. Zowel de entree alsook de liften zijn de laatste jaren gemoderniseerd en vernieuwd. De liften gaan ieder afzonderlijk naar een even of oneven etage. In de noordelijke entreepartij (bereikbaar vanuit de Radiumstraat) is één liftinstallatie aanwezig welke op elke etage kan stoppen. Verwarming en warmwater: Rond 2002 zijn alle woningen aangesloten op een nieuw en modern systeem met stadsverwarming. De verwarming en het warme water komen nu rechtstreeks van het platinaflat (een nabij gelegen verzorgingstehuis). Milieubewust want er is sprake van restwarmte welke nu weer wordt hergebruikt. De levering van de warmte en van warmwater vindt gewoon plaats via uw huisleverancier, in dit geval Essent. Parkeervoorzieningen: Aan de achterzijde van het gebouw is een ruim eigen parkeerterrein met volop parkeermogelijkheden. Het parkeerterrein is deels afgesloten en alleen bereikbaar vanaf de Metaallaan en is voor algemeen gebruik ten behoeve van de bewoners.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal, woonkamer 26 m², woonkeuken 13,8 m², slaapkamer 18 m², slaapkamer 12,5 m², toilet en badkamer met wastafel en douche.

Bijzonderheden

Bijzonder aan het complex is dat het in 2008 een volledig nieuwe uitstraling heeft gekregen met frisse kleuren en nieuw schilderwerk. Het complex staat er dan ook weer helemaal tip top bij. VERENIGING VAN EIGENAREN: Wie een appartement koopt wordt automatisch lid van de vereniging van eigenaren; zo ook bij dit appartementencomplex. Er is een actieve vereniging van eigenaren welke zorg draagt voor klein onderhoud, liftonderhoud en liftabonnement, verzekeringen, de tuinman en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en onderhoud van de collectieve voorzieningen. Daarnaast moet er jaarlijks worden gereserveerd voor de uitvoering van groot onderhoud. De bijdrage bedraagt € 108,10 per maand.

Kenmerken:

TypeGalerij flat
Bouwjaar1970
AdresMetaallaan 229
PlaatsGroningen 9743 BT
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:5936 m²
Woonlagen:1

Reageer op dit object: