Object informatie

Van Ketwich Verschuurlaan 69 , Groningen

STARTER OPGELET!! Op een mooie locatie in de wijk ‘’de Wijert” te Groningen bieden wij te koop aan een fraai en goed onderhouden appartement met berging in het souterrain. Door de ligging op de 4e woonlaag heeft het appartement een fraai uitzicht. De binnenstad, de Hoornse Plas en het Stadspark zijn allemaal snel en gemakkelijk te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Tevens kunt u de stad gemakkelijk en snel verlaten via de A28 en A7. Het appartement beschikt momenteel over 1 slaapkamer, voorheen waren dit er echter 2 en dit is ook eenvoudig terug te brengen tot 2 slaapkamers. Dit ruime appartement beschikt o.a. over een gemoderniseerde badkamer, toilet en keuken. Het appartement wordt verwarmd middels CV (eigendom Remeha 2009) en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het appartementencomplex kent een actieve en gezonde VvE. Wij laten u graag dit appartement zien!

Indeling

Begane grond:

Indeling: Centrale hal / entree met toegang tot het souterrain alwaar zich de fietsenberging bevindt en trapopgang. Entree appartement: Ruime L-vormige hal met toegang tot alle vertrekken en de meterkast; gemoderniseerde toiletruimte voorzien van wandcloset; slaapkamer (ca. 10,8 m2); woonkamer met zowel aan de voor als achterzijde een balkon, de woonkamer is ca. 38,1 m2 groot en is voorzien van een nette laminaatvloer; keukenruimte voorzien van een moderne hoogglans keukenopstelling, o.a. voorzien van koeler, vaatwasser, 4 pits gascomfoor, afzuiging en combi-magnetron, daarnaast treft u in de keuken een inbouwkast met CV opstelling; badkamer voorzien van inloopdouche met douchedrain, witgoedaansluiting en fraai wastafelmeubel.

Bijzonderheden

Bijzonderheden: - Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing - Gelegen op de 4e woonlaag met fraai uitzicht - Actieve VvE, bijdrage bedraagt € 108,49, waaronder inbegrepen opstalverzekering en onderhoud gemeenschappelijke ruimten - Gelegen in mooie wijk van Groningen - Diverse voorzieningen op loopafstand gelegen - Totale woonoppervlakte ca. 69 m2 - Ruime berging aanwezig - Gratis parkeren, geen vergunning nodig - Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen

Kenmerken:

TypePortiek flat
Bouwjaar1961
AdresVan Ketwich Verschuurlaan 69
PlaatsGroningen 9721 SG
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Woonlagen:2

Reageer op dit object: