Object informatie

Donkerslaan-Zevenhuizen 31 , Harkstede

Op een prachtige plek aan de Donkerslaan in Harkstede bieden wij namens de opdrachtgevers te koop aan een half-vrijstaande woning. De woning is gelegen aan het Rijpmakanaaltje en grenzend aan een gebied van Staatsbosbeheer met uitzicht op de landerijen richting Woudbloem. Het is met recht een prachtige plek om te wonen, in deze gezinswoning met drie slaapkamers. Deze woning is een zogenaamde split level woning; zowel de begane grond als ook de verdieping verspringen in hoogte. De indeling van de woning is bijzonder door middel van een woon-, eet-, en leeskamer; vanuit de woonkamer openslaande deuren naar het terras en de tuin. Een woning die gezien mag worden en wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met toegang tot het toilet met fontein, meterkast (5 x 230 V en 2 x aardlekschakelaar). De kamer (65m²) is door middel van split level verdeeld in een eetkamer nabij de half-open keuken, een studeer/leeskamer (ook af te sluiten voor een eventuele slaapkamer) en woonkamer met houthaard en met openslaande deuren naar het terras en de tuin. Vanuit de keuken (9m²) toegang tot de bijkeuken en achter-entree met werkkast. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. Aan de zijkant van de tuin staat een vrijstaande, van elkaar gescheiden, stenen garage (18m²) en schuur (14m²).

1e verdieping

Ook hier is de split level uitvoering aanwezig; totaal zijn er 3 slaapkamers met o.a. dakramen en vensterramen en vaste kasten, een badkamer met bad, douche, vaste wastafel en toilet, en een kastruimte met CV opstelling.

Tuin:

De tuin is fraai aangelegd met terrassen, gazon, bomen, struiken en borders

Bijzonderheden

Energielabel C Gelegen aan het water en grenzend aan natuurgebied. Perceel 885 m2 Gebruiksoppervlakte wonen 136 m² Nog recht op € 8250,-- SNN subsidie (verduurzaming en verbetering). Nog recht op circa € 7500,-- uitkering n.a.v. laatste schade rapport Instituut Mijnbouw Groningen. Gezien oorspronkelijke bouwjaar wordt in de koopovereenkomst de ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1982
AdresDonkerslaan-Zevenhuizen 31
PlaatsHarkstede 9617 AN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:885 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: