Object informatie

Hoofdweg 223 , Harkstede

Aan de rand van Meerstad en onder de rook van Groningen bieden wij deze ruime karakteristieke vrijstaande woning te koop aan. Een bijzonderheid bij het geheel is dat het beschikt over een tweetal huisnummers, namelijk 223 en 225. Dit wordt dan ook door de Gemeente als 2 woningen gezien. In het huidige gebruik is het gehele object ook gesplitst en als 2 wooneenheden te gebruiken. Dit terugbrengen naar 1 wooneenheid is zeker uitvoerbaar en denkbaar. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van ca. 3075 m2 eigen grond. Vanuit de woonkamer aan de voorzijde een uitzicht over de skyline van Groningen. Door de ligging van de nieuwbouwwijk, Meerstad, de benodigde voorzieningen nabij. Het woonhuis beschikt in de huidige indeling over 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Deze woning kan dan ook goed een groot gezin herbergen. Daarnaast blinkt dit object uit door de ligging, zoals gezegd aan de rand van de Stad Groningen! En dan ook nog op een kavel van ca. 3075 m2. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor.

Indeling

Begane grond:

De beschrijving van de indeling is op basis van het huidige gebruik: Indeling Hoofdweg 223: Hal/entree met trapopgang naar de verdieping en meterkast; ruime woonkamer-en-suite met originele suitedeuren en fraaie schouw; woonkeuken met eenvoudige rechte opstelling en toegang tot de kelder; berging/bijkeuken met achterentree en toiletruimte. Indeling Hoofdweg 225: Hal/entree met meterkast; slaapkamer dan wel eetkamer; woonkamer met afgesloten trapopgang naar de verdieping; keuken met eenvoudige rechte opstelling en toegang tot de kelder, in de keuken bevindt zich ook de CV opstelling; badkamer voorzien van ligbad/douche combinatie, toilet en wastafel; berging.

1e verdieping

1e verdieping Hoofdweg 223: Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een ruimte waar zich een wastafel bevindt. 1e verdieping Hoofdweg 225: Overloop welke toegang biedt tot een slaapkamer en een zolderberging.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd met gazon, terras en borders. Daarnaast treft u aan de achterzijde, met zicht richting Meerstad, een ruim perceel gras.

Bijzonderheden

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing - Grotendeels voorzien van vloerisolatie - Mooie locatie aan de rand van Groningen - Voorzieningen binnen handbereik - Uniek een dusdanige grote kavel op dit soort locaties

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1924
AdresHoofdweg 223
PlaatsHarkstede 9614 AG
Prijs:Vraagprijs € 459.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:6
Perceeloppervlakte:3075 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: