Object informatie

Hoofdweg 109 , Hellum

Wij hebben een riant groot huis te koop aan de Hoofdweg 109 in Hellum; deze woning was vroeger in gebruik als woning/winkel/café en is een markant pand qua grootte in het hartje van het mooie Hellum. Hellum wordt ook wel de parel van de Woldstreek genoemd en daar zijn de 'Helmsters' maar wat trots op ! Hellum een dorp nabij Schildwolde en Siddeburen waar alle voorzieningen op het gebied van sport, cultuur, onderwijs en winkels zijn. De woning heeft 7 kamers; waaronder één woonkamer van formaat en zes slaap- cq hobby/slaapkamers. Tevens een inpandige garage met eigen oprit en een tuin op het zuiden. Komt dat vooral zien, plan een bezichtiging en voelt u zich welkom. Wij ontvangen u graag.

Indeling

Begane grond:

Zij-entree/hal met toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en slaapkamer. Via de keuken toegang tot de verdieping middels rechte open trap. Vanuit de keuken toegang tot de inpandige garage van waaruit toegang tot een werkplaats, toilet en bijkeuken. Tevens entree tot een tussen-hal met toegang tot een opkamer met douche, kelder en studeer/kantoor kamer. De bijkeuken is voorzien van alle witgoed-aansluitingen. De kelder van 15 m² met een diepte van (stahoogte) 1.90 meter is een fijne droge kelder met plavuizenvloer. In de inpandige garage hangt de C.V. ketel (intergas 2015)

1e verdieping

Overloop van 7,5 m², twee slaapkamers ( c.a. 13 m² groot). Voorts een verlengde overloop met grote bergkasten (4 m²) en een slaapkamer aan de voorzijde. Voorts zolder/berging ruimte van totaal c.a. 70 m².

Tuin:

Aan de voorzijde een kleine siertuin met gazon en borders. Aan de achterzijde een tuin van 10 m x 13 m met terras, gazon en borders, omheind met schuttingen.

Bijzonderheden

Plattegrond tekeningen zijn aanwezig. Inrit via de Oestlaan met een eigen parkeer-opstel plaatsen. Geldt een recht van overpad voor de naaste buren. Garage en bovenverdieping o.b.v. elektrische kachels. C.V. installatie van Intergas, bouwjaar 2015

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1937
AdresHoofdweg 109
PlaatsHellum 9627 PC
Prijs:Vraagprijs € 250.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:6
Perceeloppervlakte:513 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: