Object informatie

Hoofdweg 140 , Hellum

Aan de Hoofdweg 140 in Hellum bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning welke in de afgelopen jaren in het geheel is gemoderniseerd. De woning staat op een ruim erf, met grote schuurruimte en achterliggend weilandje. Het is gelegen aan het fraaie bebouwingslint in de Woldstreek. Deze woning is zowel op de begane grond als op de verdieping zeer netjes uitgevoerd. Deze woning in Hellum is op korte en fietsafstand van Siddeburen en Schildwolde, alwaar vele voorzieningen aanwezig zijn. Voorzieningen op velerlei gebied met een uitstekend winkelaanbod. Een gezinswoning met 4 slaapkamers waarvan één op de begane grond. Ook de badkamer is op de begane grond aanwezig. U bent welkom voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 3 m² met toegang tot de kamer, de keuken en de kelder (3 m²); de woonkamer heeft veel lichtinval en is groot: 35 m² ; de keuken van 12,5 m² heeft een opstelling in twee delen: een 'kookdeel' en een 'waterdeel'; bestaande uit inductie-koken met afzuiging, koeler, vaatwasser, magnetron en veel onder-, en bovenkasten. De slaapkamer van 9 m² heeft een schuifwandenkast en heeft terrasdeuren. De achterentree van 16,5 m² geeft toegang tot de bijkeuken (17,5 m² met kastruimte), de badkamer (17,5 m²) en het toilet met fontein (1,5 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, bad-meubel met vaste wastafel en verwarming. De slaapkamer en de kamer hebben, grenen, houten vloeren, de overige ruimtes zijn allemaal voorzien van plavuizen. Achter de woning staat een grote stenen schuur met dakplaten van staal, deze schuur is goed onderhouden.

1e verdieping

Middels vaste kwartslag trap toegang tot de verdieping: overloop van 12,5 m² met berging mogelijkheden, 3 slaapkamers, respectievelijk groot 10, 10 en 18 m². de slaapkamers hebben inbouwkasten. De voorste twee slaapkamers hebben een raam aan de voorzijde, tevens allebei een dakraam. de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft twee grote dakramen voor de lichtinval. De verdieping is voorzien van kurken vloeren, voor een juiste geluidsdemping.

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin, aan de zijkant een siertuin met terras; achter de woning is een terras met gazon met veel privacy. Achter de schuur en oprit ligt een bijzonder fraai omheind weilandje/grasland.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met een opbrengst van 3600 watt. De woning is voorzien van een goede kwaliteit paneeldeuren. Alle houten kozijnen hebben dubbel glas. Het zadeldak is bedekt met keramische pannen. De meterkast is uitgerust met 8 x 220 V en 1 x 380 V en 2 x een aardlekschakelaar. Het dak is geïsoleerd met z.g.n. uni-deck isolatieplaten; ook zijn de spouwmuren voorzien van volledige isolatie Verwarming geschiedt middels C.V. en de warm-water voorziening verloopt via de zonneboiler. De begane grond (hal, badkamer, toilet en keuken) is voorzien van vloerverwarming. De badkamer, toilet en keuken zijn voorzien van mechanische afzuiging. Tevens is een waterontharder (bouwjaar 2017) aanwezig. De grote vrijstaande schuur is aan de voor-, en achterzijde voorzien van nieuw hout; tevens is de schuur bedekt met dakpan-platen en zijn de vloeren uitgevoerd in beton. Eigendom belast met beklemrecht (Protestantse gemeente de Woldkerken; hfl 3,00 per jaar). Er heerst een erfdienstbaarheid/recht van overpad op het perceel t.g.v. Hoofdweg 142. In de toekomst kan het recht van overpad verlegd worden naar het achterste terrein.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1900
AdresHoofdweg 140
PlaatsHellum 9627 PG
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1300 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: