Object informatie

Hoofdweg 3 , Hellum

Namens opdrachtgever bieden wij te koop een fraaie vrijstaande woning aan de Hoofdweg in Hellum, in het mooi lint van de Woldstreek; we noemen het ook wel de "parel van de Woldstreek". De woning met het bouwjaar 1955 is degelijk gebouwd en beschikt over een grote L-vormige woonkamer, een gemoderniseerde badkamer op de begane grond, rondom een tuin met gazon en een 'kweekkas', verder een vrijstaande grote garage/schuur. Hellum is een gezellig lintdorp met vele dorpsactiviteiten en voorzieningen in de vorm van een dorpshuis, culturele en functionele kerk, sportveld, een zwaaikom/ijsbaan nabij de brug in het centrum etc. Deze woning met een eigen oprit is een bezichtiging meer dan waard. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met plavuizen, meterkast met 4 x 230 V en aardlekschakelaar, grote L-vormige woonkamer met vaste kast en een open-haard schouw, iets gedateerde keuken met vaste kast en keldertje; de keuken heeft rechte opstelling met losse elementen voor koeler, 4 pits gaskomfoor en afzuiging. Vanuit de hal toegang (schuifdeur) tot de gemoderniseerde badkamer met douche, vaste wastafel, design radiator en toilet. De badkamer is volledig betegeld. Vanuit de hal ook toegang tot de verdieping. Voorts een bijkeuken met een achter-entree en zij-entree. Vanuit de bijkeuken toegang tot een bergzolder (met lichtinval via de dakramen en met de CV installatie opstelling). In de bijkeuken is er een witgoedaansluiting met afvoer; tevens een wc/toilet. Achter de woning de vrijstaande houten garage/schuur met elektrische roldeur. Op de garage liggen 8 zonnepanelen.

1e verdieping

Vanuit de hal toegang, middels rechte trap, tot de verdieping: overloop/vide met drie slaapkamers. De drie slaapkamers beschikken allen over één of twee vaste kasten. Tevens op de verdieping een doucheruimte met wastafel. De verdieping is voorzien van enkel-glas.

Tuin:

Rondom de woning is een siertuin aangelegd. Aan de rechterzijde de oprit naar de garage/schuur en aan de linkerzijde een gazon met borders en een 'kweek'kas. Aan de voorzijde een siertuin met borders en voorzien van struiken en planten.

Bijzonderheden

De woning beschikt over 8 zonnepanelen. De SNN subsidie voor woningverbetering van € 10.000 is aangevraagd en dus beschikbaar. Er is voor deze woning een niet-bewoning clausule van toepassing,

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1955
AdresHoofdweg 3
PlaatsHellum 9627 PA
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:742 m²
Woonlagen:4

Reageer op dit object: