Object informatie

Hoofdweg 45 , Hellum

Op een mooie locatie in het centrum van Hellum, nabij de kerk, bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een half vrijstaande woning. De woning is de afgelopen periode op een fraaie wijze gerenoveerd, gemoderniseerd en vernieuwd. In deze woning uit 1904, resteren nog een aantal authentieke elementen zoals lijstwerk en een plavuizen vloer. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer aanwezig; benevens een klein 'afstapje' in de hal kan de woning daarom levensloopbestendig genoemd worden. Deze slaapkamer kan ook als een prachtige tuinkamer ingericht worden met bijvoorbeeld een glazen wand op het zuiden. De woonkamer en keuken zijn middels nieuwe en-suite glazen deuren gescheiden, maar vormen één geheel. Op de verdieping zijn twee slaapkamers ( een grote en een kleine) en een badkamer gesitueerd. Kom deze woning in de 'Parel van de Woldstreek' Hellum bezichtigen, wij nodigen u van harte uit.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (houten vloer) met fraaie lambrisering (tevens de meterkast; 4 x 230 V) met trapopgang naar de verdieping, tevens toegang tot de woonkeuken en woonkamer. Het knusse, achterste deel van de hal is bedekt met prachtige, originele, oude plavuizen. Vanuit deze hal toegang tot de badkamer, toilet en aangebouwde slaapkamer/tuinkamer. De paneeldeuren 'sieren' de hal. De woon-, en kookkeuken heeft een hoekopstelling (2020) met boven en onderkasten; voorzien van een koeler, 4-pits gaskomfoor met oven en afzuiging. Vanuit de keuken is er een (wijn)kelder met voorraadkast (stahoogte 1.31. en ca. 10 m² groot) Middels een glazen wand (moderne stalen en-suite) is er toegang tot de woonkamer met pellet-kachel met schoorsteenmantel; de kamer heeft veel lichtinval. De betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. Tevens de opstelplaats van de witgoederen en voorzien van kastruimte. De badkamer en naastgelegen toilet zijn goede voorzieningen nabij de slaapkamer/tuinkamer.

1e verdieping

Middels fraaie originele houten trap toegang tot de verdieping; met ruime overloop en kastruimte voor de opstelling van de geiser voor de warmwatervoorziening, de overloop heeft een dakraam voor goede lichtinval. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer en middels opstapje, aan de voorzijde een kleinere slaapkamer met toegang tot de badkamer; deze is voorzien van vele mozaïek wanden en douchehoek, wastafel, toilet en kastruimte.

Tuin:

Aan de achterzijde, vanuit de slaap-, c.q. tuinkamer een groot terras in de besloten tuin; tevens een schuurruimte en een overkapping voor de heerlijke ondergaande zon. Aan de zijkant van de woning is er een oprit met parkeermogelijkheid voor de opstelling van de auto's.

Bijzonderheden

Deze woning wordt verwarmd middels elektriciteit en de pellet-kachel. Warmwatervoorziening voor keuken en badkamer middels een geiser. De aanbouw is groot ca. 20 m². In 2021 is de buitenkant geschilderd. Het rookafvoer is in 2021 opnieuw aangelegd. Er zijn diverse isolerende maatregels getroffen: vloer, tussen dakbeschot en plafond, dubbel glas A++ Zuinige energie rekening. Aardbevingsschade is hersteld. De SNN subsidie is gebruikt voor het isoleren van de woning.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1904
AdresHoofdweg 45
PlaatsHellum 9627 PA
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:345 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: