Object informatie

Menoldalaan 6 , Hellum

Aan een autoluwe straat met enkel bestemmingsverkeer bieden wij te koop aan: een verrassend ruim 2-onder-1-kap woning met ruime oprit. De woning beschikt over drie slaapkamers en mooie badkamer. De L-vormige woonkamer met open keuken, de bijkeuken en een aangebouwde garage maken de woning compleet tot een gezinswoning; ook voor de starters het ideale uitgangspunt. Hellum wordt genoemd als de 'parel in de Woldstreek' en dat is zeker waar ! een prachtig lintdorp met een rijk verenigingsleven en een prettige samenleving met veel cohesie. Naburige dorpen bieden genoeg winkel-, sport en onderwijsvoorzieningen en dat maakt Hellum tot de ideale woonplaats. Laat u zich verwonderen en maak een afspraak voor een bezichtiging. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje; vanuit de hal toegang, middels vaste geverfde witte trap, tot de verdieping. De hal is voorzien van plavuizen. De L-vormige woonkamer en de open keuken zijn voorzien van een laminaatvloer. De hoekopstelling in de keuken is voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasser, 4 pits gaskomfoor met afzuiging en dubbele spoelbak en zowel boven alsook onderkastjes. De bijkeuken en garage zijn voorzien van radiatoren; de bijkeuken heeft een plavuizenvloer en in de bijkeuken zijn alle witgoedaansluitingen aanwezig. Vanuit de bijkeuken toegang tot de garage en ook vanuit de bijkeuken toegang via de achterdeur tot het achterliggend terras met tuinhuisje en overkapping.

1e verdieping

Middels vaste, gesloten, wit geverfde houtentrap, toegang tot de verdieping met kleine vide: overloop, drie slaapkamers en badkamer. Twee slaapkamers beschikken over een grote dakraam. De badkamer is voorzien van bad, douche, vaste wastafel en toilet, de wanden zijn fraai betegeld.

2e verdieping

Middels vlizotrap toegang tot de vliering/zolder; tevens opstelplaats van de mechanische ventilatie en CV ketel ( Intergas 2011 )

Tuin:

Aan de voorzijde een fraaie siertuin. Naast de woning een oprit met mooie bestrating. Achter de woning een klein terras met tuinhuis en overkapping. De borders maken het compleet.

Bijzonderheden

De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel B. De aangebouwde stenen garage heeft een kantel met een loopdeur.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1997
AdresMenoldalaan 6
PlaatsHellum 9627 PS
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:240 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: