Object informatie

Bartholomeus vd Helststr 15 , Hoogezand

Op de bovenste etage van het complex treft u dit gemoderniseerde appartement met berging in het souterrain aan. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers heeft u een fraai uitzicht over Hoogezand. Het geheel beschikt over zowel een balkon aan de voorzijde als aan de achterzijde.

Indeling

Begane grond:

Centrale hal met intercominstallatie. Middels trap toegang tot de berging. Entree appartement: Hal/entree met meterkast en ruime inloopkast; toiletruimte; woonkamer (ca. 32,5 m2) met laminaatvloer en toegang tot het balkon aan de achterzijde; keuken met rechte opstelling o.a. voorzien van vaatwasser, koeler en gascomfoor; gemoderniseerde badkamer met fraaie betegeling, voorzien van witgoedaansluiting, douchecabine en wastafelmeubel; 2 slaapkamers, waarvan 1 toegang biedt tot het balkon aan de voorzijde.

Bijzonderheden

Het geheel beschikt over een actieve VvE, waarvan de bijdrage € 65,00 bedraagt. Het appartement is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming geschiedt middels gaskachels. In de afgelopen jaren is het geheel vrijwel volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. O.a. nieuwe badkamer en stucwerk woonkamer. Het complex is voorzien van een intercominstallatie, veilig wonen! Een woning die zonder grote kosten en moeite te bewonen is! Plan een bezichtiging!

Kenmerken:

TypePortiek flat
Bouwjaar1962
AdresBartholomeus vd Helststr 15
PlaatsHoogezand 9601 CA
Prijs:Vraagprijs € 92.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: