Object informatie

Kerkstraat 131 , Hoogezand

Beleggingsobject! Verhuurd appartement! Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan Kerkstraat 131 te Hoogezand. Het appartement is gelegen in de wijk Noorderpark Hoogezand. Het flatgebouw heeft een beeldbepalende ligging, wanneer Hoogezand wordt ingegaan vanaf de A7 dan ligt het gebouw aan uw linkerkant. Verder heeft de gemeente Midden-Groningen plannen voor wijkvernieuwing, deze worden in samenwerking met het nationaal programma Groningen nader uitgewerkt. Dit appartement beschikt over een duurzame huurovereenkomst. Verkoop vind plaats in verhuurde staat! De informatie met betrekking tot de huur is op aanvraag beschikbaar. Uw interesse gewekt? Plan een afspraak in samenspraak met ons kantoor.

Indeling

Begane grond:

Centrale hal/entree. Entree appartement: Hal met meterkast; keukenruime met rechte opstelling; badkamer met douche en wastafel; slaapkamer met toegang tot balkon aan de voorzijde; woonkamer gelegen aan de voorzijde met zicht op de Kerkstraat; slaapkamer.

Bijzonderheden

- Actieve en gezonde VVE - Verwarming geschiedt middels blokverwarming - Betreft een reeds verhuurd appartement, verkoop vind dus plaats in verhuurde staat - Subsidie verduurzaming en verbetering à €10.000,- is nog beschikbaar

Kenmerken:

TypeBovenwoning
Bouwjaar1966
AdresKerkstraat 131
PlaatsHoogezand 9601 AC
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: