Object informatie

Reviusstraat 48 , Hoogezand

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een fraai appartement nabij het centrum van Hoogezand. De woning bevindt zich op de 4e woonlaag met een fraai uitzicht tot gevolg. Het centrum van Hoogezand is op loopafstand gelegen. Daarnaast is het ook op kort afstand gelegen van de aansluiting A7 waardoor o.a. de stad Groningen ook vlot te bereiken is. Dit appartement wordt verwarmd middels CV en is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. In het souterrain treft u nog een berging. Dit appartement beschikt momenteel over 1 slaapkamer, dit is echter eenvoudig terug te brengen naar 2 slaapkamers. Daarnaast is vermeldenswaardig dat het geheel recent is voorzien van een nieuwe keukenopstelling. Wij laten u graag dit appartement zien!

Indeling

Begane grond:

Centrale hal/entree met postbussen en intercominstallatie. Entree appartement: Hal met meterkast, vanuit de hal zijn vrijwel alle vertrekken te bereiken; slaapkamer; moderne keuken met dubbele opstelling o.a. voorzien van 5 pits gascomfoor, afzuiging, vaatwasser en oven; badkamer/douchecel met douche en witgoedaansluiting; toiletruimte; woonkamer met voor- en achterkamer (gezamenlijk groot ca. 30,3 m2, het geheel beschikt over een balkon aan de achterzijde en voorzijde.

Bijzonderheden

Verwarming middels eigen CV Voorzien van isolerende beglazing Gelegen op 4e woonlaag Nabij winkelcentrum van Hoogezand Voldoende parkeergelegenheid in de buurt van complex

Kenmerken:

TypePortiek flat
Bouwjaar1962
AdresReviusstraat 48
PlaatsHoogezand 9602 BL
Prijs:Vraagprijs € 97.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Woonlagen:1

Reageer op dit object: