Object informatie

Sportterreinstraat 1 , Hoogezand

Starters opgelet! Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een ruime vrijstaande woning nabij het centrum van Hoogezand. Het geheel beschikt over een ruime tuin en een eveneens ruime aangebouwde garage. Het geheel dient te worden gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd. Hoogezand beschikt over een uitgebreid voorzieningenaanbod. U treft hier een divers winkelaanbod, maar ook op sociaal en sportief gebied is het hier uitstekend vertoeven. De stad Groningen is binnen enkele autominuten te bereiken! Wij nodigen u uit!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; ruime L-vormige woonkamer; hal met toegang tot de ruime woonkeuken, de keuken is voorzien van een rechte opstelling met o.a. koeler, vriezer, 4 pits gascomfoor en afzuiging, het geheel is tuingericht; bijkeuken met witgoedaansluiting en achterentree; toiletruimte; toegang tot de ruime garage (ca. 30 m2).

1e verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 10,2 m2, ca. 9,9 m2 en ca. 8,7 m2); badkamer voorzien van ligbad/douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping

Zolderverdieping welke bereikbaar is middels losse trap.

Bijzonderheden

Mooie locatie nabij centrum van Hoogezand Vlotte verkeersverbinding met de omliggende dorpen/steden Vrijwel volledig voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing Starterswoning of woning voor de doorstromer!

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1959
AdresSportterreinstraat 1
PlaatsHoogezand 9602 EA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:841 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: