Object informatie

Cereslaan 35 , Meedhuizen

Centraal in Meedhuizen bieden wij te koop aan deze ruime eengezinswoning (vrijstaand) met fraai aangelegde tuin, terras en ruime garage met separate werkplaats. Parkeergelegenheid voldoende aanwezig op eigen terrein. De woning is omsloten door een prachtig aangelegde tuin, privacy gericht. Parkeergelegenheid in voldoende mate aanwezig op eigen terrein. Meedhuizen is een rustig en klein dorp. Voorzieningen zijn in beperkte mate aanwezig, Het is echter gunstig gelegen ten opzichte van de omliggende dorpen. Binnen enkele minuten is zowel Delfzijl, Appingedam als Siddeburen te bereiken.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; toiletruimte voorzien van toilet, wastafel en bidet; keuken voorzien van hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder koeler, afzuiging en 4 pits gascomfoor; inloopkast alwaar zich de witgoedaansluiting bevindt; ruime woonkamer met deur naar het achter de woning gelegen terras. De woonkamer beslaat ca. 43 m2, van waaruit een prachtig uitzicht over de fraai aangelegde groene tuin.

1e verdieping

Overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 6,2 m2, ca. 6,2 m2 en 11,2 m2. Daarnaast treft u op de verdieping de badkamer voorzien van wastafel en douche.

2e verdieping

Middels trap (vlizo) toegang tot de zolder welke als berging in gebruik is.

Tuin:

Fraai aangelegde tuin rondom met terras en borders.

Bijzonderheden

- Verwarming middels CV - Grotendeels voorzien van isolerende beglazing - Vloerisolatie en dakisolatie - Mooie locatie in het hart van het dorp - Voorzieningen deels in Meedhuizen beschikbaar, verder bent u aangewezen op de omliggende dorpen welke uitstekend bereikbaar zijn - Ruime garage - Fraai aangelegde tuin

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1973
AdresCereslaan 35
PlaatsMeedhuizen 9937 PH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:562 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: