Object informatie

Hoofdstraat 62 , Meedhuizen

Bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning aan de Hoofdstraat 62 in Meedhuizen. Deze ruime eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 160 m² met rondom tuin en oprit naar de dubbele, vrijstaande garage/schuur van 40 m² met kanteldeuren. De woning is gelegen aan de doorgaande weg in een rustige woonomgeving welke kindvriendelijk is. Meedhuizen is een dorp nabij Appingedam en Delfzijl waar de voorzieningen op velerlei gebied talrijk zijn. Op slecht enkele minuten rijden zijn de uitvalswegen richting de N33 en de A7 dichtbij, alsmede de rijksweg richting Groningen en Eemshaven. De woning is op korte termijn beschikbaar. Plan een bezichtiging en wees welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 11 m² met toegang tot de kamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet; tevens toegang tot de verdieping middels een open hard-houten kwartslag trap. In de hal is de meterkast gesitueerd met 6 x 220 V, 2 x aardlekschakelaar en een krachtstroomgroep. De hoekkeuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuiging, in de keuken is een royale voorraadkast van 2 m². De bijkeuken van 10 m² is tevens de achterentree en de aansluitingen voor het witgoed zijn aanwezig. De L-vormige kamer heeft een oppervlakte van 35 m². De slaapkamer/tuinkamer van 17,5 m² heeft een deur naar het terras. Vanuit de hal en vanuit de slaapkamer is de badkamer (4,5m²) toegankelijk; tevens een 'diepe' toilet van 3 m². Achter de woning is een overkapping/veranda met terras met beschutte ligging. De garage/schuur van 40 m², met twee kanteldeuren en loopdeur is royaal te noemen.

1e verdieping

Middels vaste open hardhouten, kwartslag trap is de verdieping bereikbaar: overloop (8,5 m²), twee slaapkamers, ieders 13 m², aan de voorzijde van de woning, en aan de achterzijde een slaap/hobby/zolderkamer van 20 m². Tevens een inloopkast voor 'hang en leg' van 4 m² en een ruimte voor de CV ketel en geiser van 3 m². Ook is er nog een ruime vliering/zolder met overloop aanwezig.

Tuin:

Rondom siertuin (gazon met borders, struiken en bomen) met een besloten terras aan de achterzijde. Aan de zijkant een ruime inrit met opstelplaatsen voor de auto's.

Bijzonderheden

De woning is verbouwd in 1998. De vloeren op de begane grond zijn deels van hout en beton. Grotendeels dubbelglas. De garage beschikt over krachtstroom. De slaapkamer op de begane grond kan ook dienen als tuinkamer cq kantoor. De CV ketel (2005) is van het merk . Het dak van de woning is half-geïsoleerd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1932
AdresHoofdstraat 62
PlaatsMeedhuizen 9937 PE
Prijs:Vraagprijs € 199.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:675 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: