Object informatie

Maarlaan 22 , Meedhuizen

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een fraai verbouwd/gerenoveerd vrijstaand woonhuis centraal in Meedhuizen aan vis- en vaarwater. Het geheel kijkt aan de voorzijde uit over vaarwater en aan de achterzijde over de uitgestrekte landerijen. Het geheel is in 2019/2020 volledig gemoderniseerd waarbij er voornamelijk veel aandacht is besteed aan het principe energiezuinigheid. Hierbij valt o.a. te denken aan nieuwe geïsoleerde betonvloeren, vloerverwarming met warmtepomp, muurisolatie en isolerende beglazing. Hierdoor is er een comfortabel woonhuis ontstaan zonder dat er afbreuk is gedaan aan de authentieke sfeer van het geheel. Het geheel beschikt daarnaast nog over een ruime garage en eveneens ruime eigen oprit. Meedhuizen is een fraai, relatief klein en sociaal dorp. Voorzieningen zijn in beperkte mate aanwezig, dit is echter in de omliggende dorpen voldoende aanwezig. Deze zijn uitstekend te bereiken. Kenmerkend voor de omgeving zijn de uitgestrekte landerijen. Hier kunt u ongestoord de drukte en hectiek ontvluchten! Wij nodigen u graag uit!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met trapopgang naar de verdieping, trapkast en authentieke elementen zoals glas-in-lood; woonkamer met open keuken, de woonkamer kijkt uit over vaarwater. De keuken is voorzien van een nieuwe hoekopstelling met o.a. electrische kookplaat, afzuiging, natuursteen blad en koeler. Slaapkamer (met vaste kastruimte) ca. 7,2 m2). Bijkeuken met achterentree en meterkast. Gemoderniseerde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime en bovenal luxe badkamer met wastafelmeubel, whirlpool en inloopdouche. Vermeldenswaardig is dat de begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamer (resp. ca. 17,8 m2 en ca. 10,1 m2). Daarnaast treft u op de verdieping nog een toiletruimte (ca. 4,7 m2) voorzien van wandcloset en wastafelmeubel.

2e verdieping

Zolderberging welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden

- Verwarming geschiedt middels warmtepomp - Mooie locatie met zowel uitzicht over water en landerijen - Ruime vrijstaande garage - Besloten tuin met terras - Ideaal voor de liefhebber van rust en ruimte - Waterontharder

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1911
AdresMaarlaan 22
PlaatsMeedhuizen 9937 TH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:585 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: