Object informatie

Meedhuizerweg 24 , Meedhuizen

Op een landelijke locatie, aan de rand van Meedhuizen, bieden wij te koop aan een ruime eengezinswoning met vrijstaande schuur/garage. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 4680 m2. Het geheel beschikt over 2 ruime paardenboxen (2 x 12 m2) voorzien van onderhoudsvrije kunststof planken, een weiland en rijbak met houten omheining en drainage, hierdoor ook uitstekend geschikt voor de paardenliefhebber. Ook een groot gezin kan hier goed vertoeven gezien het feit dat de woning ruimte biedt aan 5 slaapkamers. De fraaie terrasoverkapping en de mooi aangelegde tuin completeren het geheel, hier kunt u ongestoord genieten! Meedhuizen is een klein doch zeer sociaal dorp waar nog enkele voorzieningen bewaard zijn gebleven, maar waar vooral binnen de bevolking veel dingen worden georganiseerd. Basisschool, troefmarkt en actief café zijn in het dorp aanwezig. De omliggende dorpen, waar u een weldaad aan voorzieningen treft, zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Rustig en landelijk wonen wordt hier aangeboden!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast (2018) voorzien van voldoende groepen; ruime en lichte woonkamer (ca. 26,7 m2) welke is voorzien van een fraaie laminaatvloer en uitzicht over de landerijen; bergruimte / kantoor (ca. 5,1 m2); woonkeuken voorzien van een dubbele opstelling in hoek met o.a. afzuiging, gascomfoor en koeler; slaapkamer met 2 inbouwkasten (ca. 10,7 m2); hal met achterentree; toiletruimte voorzien van wandcloset; recent betegelde badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche; bijkeuken met witgoedaansluiting; slaapkamer (ca. 11,8 m2); bergruimte.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, 2 voorzien van dakramen en 1 is voorzien van dakkapel. Op de verdieping treft u ook de CV opstelling.

Tuin:

De om de woning aangelegde tuin is voorzien van sierbestrating, terrasoverkapping, borders en gazon. Daarnaast treft u hier een rijbak en een stuk weiland.

Bijzonderheden

Deze fraaie woning is voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie. De aanwezige schuur biedt naast ruimte voor hobby (bv Paard) ook ruimte voor een bedrijf aan huis. Om zakelijk en prive te kunnen scheiden heeft men in de schuurruimte een modern en net afgewerkt kantoor gerealiseerd. De schuur is voorzien van een zolder. Deze woning is gelegen aan de rand van het dorp Meedhuizen. Zowel vanuit de tuin als de woonkamer heeft u uitzicht over de uitgestrekte landerijen. De woning staat niet kort op de weg, zodat dit niet als storend wordt ervaren. Komt bij dat dit een weg is voor overwegend bestemmingsverkeer. Achter de woning treft u een vrijstaande terrasoverkapping waar u ongestoord kunt genieten. Daarnaast is er in de tuin rekening gehouden met privacy en zijn er voldoende zitjes gecreëerd. De ruime eigen inrit biedt ruimte voor meerdere auto's en loopt voor het gemak door tot de rijbak. Doordat de oprit verhard is zijn het weiland en de paardenbak ook prima met een tractor te bereiken.Uiteraard is het object niet alleen geschikt voor de paardenliefhebber. Bedrijf aan huis, zeker in relatie tot de kantoorruimte in de schuur, is denkbaar. De schuur is ca. 90 m2 groot en biedt derhalve ook voldoende mogelijkheden voor een ondernemer of iemand die ruimte nodig heeft voor hobby's of iets dergelijks. De woning is gedeeltelijk voorzien van houten vloeren en gedeeltelijk van beton. Kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van isolerende beglazing. Op de verdieping is een dakkapel geplaatst om ruimte te creëren in een slaapkamer. Verwarming van dit fraaie woonhuis geschiedt middels een eigen CV. Daarnaast is het geheel voorzien van een nieuw pannendak. De schuur is gedekt met asbestvrije platen. Al met al voldoende mogelijkheden voor een breed publiek! Dit kan uw nieuwe woning zijn!

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1924
AdresMeedhuizerweg 24
PlaatsMeedhuizen 9937 TK
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:8
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:4680 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: