Object informatie

Meedhuizerweg 3 , Meedhuizen

Bieden wij namens opdrachtgever te koop aan, een mooie villa op een uitstekende plaats in een wijde omgeving aan de Meedhuizerweg in Meedhuizen. Dit karakteristieke en beeldbepalende pand is gebouwd in de dertiger jaren van de vorige eeuw. Vele authentieke kenmerken zijn in de villa aanwezig. Het geheel staat midden op een mooie kavel van 870 m² met een dubbele garagebox. Meedhuizen is een gezellig dorp met enige voorzieningen nabij Delfzijl. Een bezichtiging meer dan waard en welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (13,5m²) met toegang tot de verdieping, kamer-en-suite (40m²), keuken (10m²) en studeer/slaapkamer met een oppervlakte van 11m². De hal heeft een natuurstenen granieten vloer; de kamer met originele toegangsdeuren en deuren-en-suite is belegd met een laminaatvloer en de kamer heeft een erker met rookkanalen. De studeerkamer/slaapkamer met vaste kasten heeft eveneens een laminaatvloer, tevens is hier de meterkast (8x 240 en 1x 380 V) geplaatst. De keuken heeft een hoekopstelling met diverse apparatuur en de keuken heeft een schouw. Tevens toegang vanuit de keuken naar de kelder (geheel onderkelderd met een oppervlakte van ca. 85 m²). Ook toegang tot het achterhal (15m²) met dubbele ruimtes voor toilet en douche. Tevens de opstelling van de Remeha Avante CV ketel uit 2008.

1e verdieping

Middels vaste kwartslag trap toegang tot de verdieping. Overloop van 10 m² met 4 slaapkamers, respectievelijk groot 9, 10, 11 en 8,5 m². De slaapkamers zijn uitgevoerd met dakkapellen en/of dakramen.

Tuin:

De tuin rondom de woning bestaat uit terras, gazon, bomen en struiken. Aan de linkerzijde is de inrit en toegang tot de garage met opstelplaatsen voor meerdere auto's.

Bijzonderheden

Wijdse omgeving met geweldig uitzicht en vergezichten. Vele authentieke elementen en originele deuren etc. Geheel onderkelderd met allemaal droge ruimtes. De dakpannen zijn verglaasd. De woning heeft authentieke en originele 'overstekken', passend bij de bouwstijl. Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel.

Kenmerken:

TypeVilla
Bouwjaar1924
AdresMeedhuizerweg 3
PlaatsMeedhuizen 9937 TJ
Prijs:Vraagprijs € 269.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:870 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: