Object informatie

Meedhuizerweg 44 , Meedhuizen

Op een mooie locatie in Meedhuizen bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning met zeer mooi aangelegde tuin. De tuin kenmerkt zich als een mooie siertuin met borders, vijvers en diverse zitjes. Werkelijk een oase van rust! Het geheel beschikt naast een ruime garage ook nog over een tweetal stenen bergingen een fraaie serre met uitzicht over de tuin. De woning dient enigszins te worden gemoderniseerd, uiteraard geheel naar invulling van de koper. Meedhuizen is een relatief klein dorp in de provincie Groningen die nog beschikt over een aantal basisvoorzieningen. Het dorp kenmerkt zich als een rustig doch betrokken dorp waarbij de sociale controle goed is! Dit alles met de uitvalswegen in de nabijheid. kijk op meedhuizerweg44.nl Graag nodigen wij u uit om deze woning te komen bekijken!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree; toiletruimte; keuken voorzien van een hoekopstelling met o.a. afzuiging en witgoedaansluiting; ruime Z-vormige woonkamer (ca. 32,4 m2); vanuit de hal toegang tot een slaapkamer (ca. 6,1 m2), slaapkamer (ca. 10,1 m2); badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel; slaapkamer (ca. 6,3 m2).

1e verdieping

Zolderruimte waar eventueel nog ruimte is om slaapvertrekken te creëren.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is bijzonder fraai aangelegd.

Bijzonderheden

- Woning is overwegend voorzien van isolerende beglazing - Mooie landelijke locatie aan de rand van Meedhuizen. - Woning beschikt over een prachtig aangelegde tuin met meerdere vijvers en zitjes - Mooie serre! - Vrijstaande garage en 2 schuren. - 12 zonnepanelen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1910
AdresMeedhuizerweg 44
PlaatsMeedhuizen 9937 PA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1885 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: