Object informatie

Kerkstraat 40 , Muntendam

Op een mooie stand aan de doorgaande weg in Muntendam bieden wij namens onze opdrachtgevers te koop aan: Kerkstraat 40. Deze fraaie woning heeft in de loop der jaren diverse in- en uitpandige verbouwingen achter de rug. De woning heeft een mooie woonkamer aan de voorzijde en aansluitend een woonkeuken. De verdieping heeft 4 slaapkamers en heeft een grote overloop. De ruime tweede verdieping is middels vaste trap bereikbaar en wordt thans gebruikt als bergzolder. Een vrijstaande stenen garage met veranda is achter en naast de woning gesitueerd. Muntendam is een dorp in de nieuwe gemeente Midden-Groningen met veel voorzieningen op sociaal-, cultureel-, economisch en educatief gebied. Het winkelaanbod is goed te noemen. Het openbaar busvervoer is ruim voorhanden en zeer nabij is ook het spoor naar Groningen aanwezig. De N33 en de A7 zijn eveneens dichtbij. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 7 m² met toegang tot de verdieping en vanuit de hal ook toegang tot de kelder (7m²), meterkast (5x 220 V en 2x aardlekschakelaar). De woonkeuken met erker van 27 m² heeft een aanbouwkeuken met hoekopstelling; voorzien van 4-pits gascomfoor met afzuiging, koeler, vriezer, oven en magnetron. De L-vormige kamer aan de voorzijde, heeft een oppervlakte van 31 m² en is voorzien van een geoliede parketvloer van rustiek eiken. De bijkeuken van ca. 5 m² heeft aansluiting voor witgoed en is tevens de achterentree vanuit de tuin. Vanuit de bijkeuken toegang tot het toilet en de badkamer van eveneens ca. 5 m². De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en verwarming. Een vrijstaande, stenen garage van ca. 30 m² heeft een veranda aan de oostzijde, Deze garage heeft een betonvloer, vliering met vlizotrap en een elektrische deur.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop (8 m²), twee slaapkamers (voorzijde 11 m², achterzijde 16 m²); extra overloop (9m²) met toegang tot de tweede verdieping en eveneens twee slaapkamers ( voorzijde 9 m², achterzijde 9 m²).

2e verdieping

Middels vaste rechte trap toegang tot de tweede verdieping, in gebruik als bergzolder. Deze vliering/zolder heeft een oppervlakte van 45 m².

Tuin:

Aan de voorzijde is een onderhoudsvriendelijke tuin met mooie beplanting, aan de achterzijde is de tuin eveneens onderhoudsvriendelijk ingericht met terras en veranda, aan de zijkanten is oostelijk een voetpad naar de voordeur gesitueerd en aan de westzijde een bestrate, mandelig inrit, naar de garage.

Bijzonderheden

De woning is het voormalig postkantoor van Muntendam (1936-1992). De oprit naar de garage is mandelig met de buren en is erg ruim te noemen. Vrijstaand solide huis, gemetseld in zgn Noors verband

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1936
AdresKerkstraat 40
PlaatsMuntendam 9649 GR
Prijs:Vraagprijs € 249.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:315 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: