Object informatie

Jan Freerks Zijlkerstraat 36 , Nieuw beerta

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een vrijstaande woning met vrijstaande houten garage met erf en tuin aan de J.F. Zijlkerstraat 36 te Nieuwe Beerta. De woning is gelegen aan een rustige straat en is onlangs verduurzaamd met isolerende maatregelen voor dak, gevels en vloer en beschikt over 10 zonnepanelen. Het betreft een traditioneel gebouwd woonhuis met in steen opgetrokken gevels, uitgevoerd in spouw. Kozijnen zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van kunststof. Verwarming geschiedt met gaskachels. De vloeren zijn deels van hout (begane grond) en deels van beton (verdiepingsvloeren). De woning beschikt naast een slaapkamer/studeerkamer op de begane grond over drie slaapkamers op de eerste verdieping. De woning is gelegen aan de rand van een kleine woonwijk in Nieuw Beerta. Voorzieningen treft men in de omliggende dorpen. De stand is goed te noemen. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal, meterkast, toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de slaap/studeer/werkkamer, de woonkamer (doorzonkamer) met toegang tot het achterliggend terras met gazon, tevens toegang tot de keuken met een rechte opstelling en keldertje, vanuit de keuken toegang tot de berging met achterentree. In de hal is een opslag/proviand kast. In de woonkamer, keuken, slaapkamer zijn vaste kasten ingebouwd. Naast de woning staat een vrijstaande houten garage.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer met douche en vaste wastafel en vaste ingebouwde kastruimtes.

2e verdieping

Middels vlizo-trap toegang tot de vliering/zolder.

Tuin:

Rondom de woning zijn er gazons en een terras en een oprit naar de garage.

Bijzonderheden

Alhoewel het energielabel anders aangeeft is er WEL bodemisolatie: het gasverbruik is daardoor flink afgenomen. Het geïsoleerde dak is voorzien van polyurethaanschuim materiaal. Evenzo zijn de gevels geïsoleerd met HR ++ thermoparels. Op het zadeldak zijn 10 zonnepanelen geïnstalleerd. De verwarming geschiedt middels gaskachels en de warmwatervoorziening middels een geiser. Deels kunststofkozijnen en deels houten kozijnen. Deels houten vloeren (begane grond) en deels betonvloeren (verdieping).

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1959
AdresJan Freerks Zijlkerstraat 36
PlaatsNieuw beerta 9687 PV
Prijs:Vraagprijs € 179.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:490 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: