Object informatie

Abraham Westersstraat A 134 , Nieuwe pekela

UNIEK AANBOD!! Op een mooie locatie in Nieuwe Pekela bieden wij te koop aan een traditioneel gebouwd vrijstaand jaren 30 woonhuis met 2 schuren, op een ruim perceel van ca. 1,5 hectare grond. Ideaal voor de dierenliefhebber, het ondernemende typetje of gewoon een liefhebber van rust en ruimte! Het geheel is gelegen aan ’Laandskaante van ‘t Pekelder Daip’. Geen drukke verkeersbewegingen voor de deur. Slechts een wandelaar of bestemmingsverkeer wat de woning passeert. De 2 schuren zijn gezamenlijk groot ca. 560 m2 groot en in het verleden vanuit een agrarisch karakter gebruikt. Het totale perceeloppervlakte beslaat 15.347 m2, dus ruim 1,5 hectare. Uiteraard zijn de landerijen in het verleden eveneens agrarisch gebruikt en hebben tegenwoordig ook nog deze bestemming. Vele gebruiksmogelijkheden. Nieuwe Pekela is een sociaal en vriendelijk dorp. Het dorp beschikt over een uitgebreid voorzieningenaanbod waaronder supermarkt, bakker, bloemist, etc. Maar ook op het gebied van sportief en sociaal gebied zijn er diverse mogelijkheden. Het dorp is gunstig gelegen ten opzichte van de grotere omliggende kernen waaronder Veendam, Stadskanaal en Winschoten.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met trapopgang naar de verdieping; woonkamer en eetkamer met fraaie suitedeuren; keuken met eenvoudig apparatuur; kelder; hal achterzijde met meterkast en CV opstelling, achter entree en zijentree; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; slaapkamer met aansluitend badkamer voorzien van wastafel en douche; aangebouwde garage welke inpandig te bereiken is.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer, aan de achterzijde, biedt een fenomenaal uitzicht over de uitgestrekte landerijen.

2e verdieping

Middels vaste trap bereikbaar royale zolderberging welke eventueel nog anders in te vullen is.

Bijzonderheden

- Het betreft hier het perceel met huisnummer 134 en 135, het woonhuis is 135 en de schuur is 134. - Bij huisnummer 134 bestaat nog de mogelijkheid een woning te bouwen (op basis van contact gemeente). - Woonhuis wordt verwarmd middels CV. - Geheel beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond is gelegen. - Prachtige locatie aan de autoluwe zijde van het Pekelderdiep. - Voorzieningen in de omgeving in voldoende mate aanwezig. - Achter de woning gelegen grond wordt opgeleverd zodra de oogst heeft plaatsgevonden. - Woning grotendeels voorzien van isolerende beglazing. - Ruime garage met elektrische deur, de garage is ook inpandig te bereiken. - De inrit aan de achterzijde is verhard, het erf semi-verhard. - Om de woning een onderhoudsvriendelijke tuin met haag, gazon, borders en terras. - Eventueel is het ook mogelijk om het grond af te splitsen en zodoende alleen het woonhuis en de schuren te kopen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1938
AdresAbraham Westersstraat A 134
PlaatsNieuwe pekela 9663 PC
Prijs:Vraagprijs € 530.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:15347 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: