Object informatie

Zijldieppad 3 , Nieuwolda

Aan het Termunterzijldiep in Nieuwolda, op een unieke en rustige locatie, bieden wij te koop aan een fraaie woning met overkapping, met garage/schuur, grote tuin en een tweetal aanlegsteigers. De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond. De woonkamer met houtkachel heeft openslaande deuren naar het terras De tuin met de vele fruitbomen is een weldaad voor de natuurliefhebber. Het is er één en al rust. Vele vogels, tot en met het ijsvogeltje, worden er gespot. De aanlegsteigers met beschoeiing zijn geschikt om de boot aan te leggen (diepgang ca. 1,5 meter) en om heerlijk te genieten van het water en het groen. Het water staat in verbinding met diverse vaarwegen zoals de Dollard, het Winschoterdiep en de Blauwe Stad. Voor de liefhebbers van varen ! Typisch een woning die je met al zijn mogelijkheden verrast. Plan een bezichtiging via ons kantoor en u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (meterkast 6 x 230V en 2 x aardlekschakelaar) met toilet en vaste kast met CV opstelling (Vaillant 2021), trapopgang. In de hal hangt een retro bakelieten zwarte telefoontoestel. Woonkamer met een houten vloer (met folie), mooie paneeldeur met glas-in-lood, een houtkachel en de woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras met een fraaie overkapping. De keuken heeft een rechte opstelling en voorzien van 4-pits gaskomfoor met oven. Vanuit de keuken een tussenhal met de achter-entree. Vanuit deze hal toegang tot de twee slaapkamers. Eén van de kamers heeft een deur naar de tuin c.q. het water. De andere kamer is functioneel te gebruiken als kantoor, studeer of muziekkamer met openslaande deur en een raam. Naast de woning is een grote garage met schuur aanwezig; voorts aanlegsteigers voor recreëren en voor de boot.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping met houten vloeren: gang/overloop met grote (dubbel diepe) 'hang en leg' kastenwand, Ook in de kastenwand de witgoedaansluitingen. De grote slaapkamer op deze verdieping heeft een badkamer en-suite en is voorzien van vaste wastafel, inloopdouche en toilet.

Tuin:

De fraai aangelegde tuin met veel bomen waaronder vele fruitbomen (diverse appelbomen, perenbomen, pruimenboom etc.) is een paradijsje bij deze woning. Vanuit de tuin, met groot gazon, komen we bij de steigers met goede beschoeiing voor heerlijk recreëren en om de boot aan te leggen. Het Termunterzijldiep staat in verbinding met vele vaarwegen zoals de Dollard, de Blauwe Stad en het Winschoterdiep en van daaruit tot het gehele vaargebied van de provincie. In de tuin en voor het huis, grote houthokken voor respectievelijk 9 en 4 kubieke meter; voor de opslag van haardhout

Bijzonderheden

Combi CV installatie van bouwjaar 2021. Geheel dubbel glas. Energielabel aanwezig. Aardbevingsschade is, op een enkel scheurtje na, niet aanwezig. Subsidie SNN is gebruikt voor diverse zaken (zie lijst). Alle elektra/meterkast vernieuwd in 2014. Woning is ingemeten volgens de NEN 2580 normen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1961
AdresZijldieppad 3
PlaatsNieuwolda 9944 ED
Prijs:Vraagprijs € 349.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1367 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: