Nieuws

Binnenkort te Huur! Reint Dijkemastraat 25 te Siddeburen! Fraai appartement in het centrum van Siddeburen. 2 slaapkamers. Eigen parkeerplek. huur: € 925,- inclusief servicekosten exclusief stookkosten. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Te huur! Reint Dijkemastraat 19 te Siddeburen! Per 1 april beschikbaar. huur: €1000,- p.m. excl. servicekosten en stookkosten. Ruim appartement op de 1e etage. In het centrum van Siddeburen. 3 slaapkamers. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: De Vijzel 11 Slochteren! In een kindvriendelijke woonwijk in Slochteren bieden wij te koop aan een ruime geschakelde twee onder één kap gezinswoning. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Gelegen nabij voorzieningen. Perceeloppervlakte ca. 244 m². Vraagprijs € 189.000,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Te huur! Ruime bedrijfsruimte in Siddeburen. Op korte termijn te aanvaarden. Totale oppervlakte bedraagt ca. 180 m2. Daarnaast is het eventueel te splitsen in een ruimte van ca. 30 m2 en ca. 150 m2. Meer info te verkrijgen via ons kantoor. https://www.fundainbusiness.nl/winkel/siddeburen/object-87644524-molenlaan-14/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Nijenoertweg 55 te Leek. In een gezellige en kindvriendelijke woonwijk van Leek bieden wij te koop aan een fraaie tussenwoning met geïsoleerde bijkeuken/berging. Dit prettige en comfortabele woonhuis beschikt over 3 slaapkamers, waarbij er de mogelijkheid bestaat door het plaatsen van een vaste trap naar de zolder een extra slaapvertrek te creëren. Moderne badkamer. Zowel geschikt voor de starter als de doorstromer! Meer info volgt via Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Vrijstaande woning gelegen aan de Maarlaan 22 te Meedhuizen. Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met o.a. vloerverwarming, warmtepomp, diverse isolerende maatregelen, nieuwe keuken en badkamer en volledig opnieuw gevoegd. Vraagprijs: € 245.000,- k.k. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Hoofdweg 44 Wagenborgen. Vraagprijs €259.000,-- k.k. Een ruime woning met een voormalig kapsalon in het centrum van Wagenborgen. De woning is geschikt voor vele doeleinden zoals wonen en werken. Het geheel beschikt over 5 slaapkamers en een vrijstaande schuur/ garage van 37,5m². Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, nu al te koop! Jeldingaheerd 54 te Schildwolde. Vraagprijs € 349.000,- k.k. Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning met aangebouwde garage. Het geheel is gebouwd in 2008 met uitstekende materialen en isolatie. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Top wooncomfort en woonklasse op een mooie locatie in Schildwolde! Diverse voorzieningen op loopafstand!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verhuur! Halfvrijstaande woning aan de Verbindingsweg 29 te Wagenborgen. Eigen oprit met garage! Gelegen in een rustige straat! 3 slaapkamers! huurprijs: € 700,- euro p.m. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Namen opdrachtgever wordt te koop aangeboden: Grote boerderij met oprijlaan aan de Hoeksmeersterweg 14 te Garrelsweer. Ca.1.8 hectare. De boerderij is momenteel in slechte staat. De omgeving is weids met uitgestrekte landerijen. Vraagprijs: €325.000,- k.k. Voor meer info : neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Van verkoop tot overdracht! Antillenstraat 62 Groningen. Verkoper gefeliciteerd met de verkoop! Koper gefeliciteerd, veel woonplezier in jullie nieuwe woning.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Dannemeerweg 4 te Schildwolde. Vraagprijs € 289.000,- k.k. Vrijstaande woning met 3 slaapkamers gelegen op een landelijke locatie. Ruim perceel van ca. 2990 m2. Nabij natuurgebied! Buitengebied! Voorzieningen zijn op korte afstand gelegen! Meer info te verkijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Volledig verrast door onze collega’s/medewerkers/partners in kader van ons 10 jarig jubileum! Dank aan al onze klanten die dit mogelijk hebben gemaakt.. Op naar de volgende 10 jaar! 🍾🥂
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Viskenijstraat 1 te Siddeburen. Ruime hoekwoning nabij centrum Siddeburen. 3 slaapkamers. Parkeergelegenheid op eigen terrein. Vrijstaande garage. Uitzonderlijk ruim perceel van ca. 636 m2. Vraagprijs € 189.000,- k.k. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2021. We zijn gesloten vanaf 24 december 2020 12:00 uur tot maandag 4 januari 2021. Uiteraard staan wij op 4 januari weer voor u klaar!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! 2 bouwkavels aan de doorgaande weg in Slochteren. Hoofdweg 233: € 95.000,- k.k. oppervlakte ca. 856 m2. Hoofdweg 235: € 85.000,- k.k. oppervlakte ca. 650 m2. De laatste is op dit moment nog bebouwd, dit pand verkeert echter in een dusdanige staat dat dit gesloopt dient te worden. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Nieuw op Funda! Beatrixstraat 37 te Oostwold! Volledig gerenoveerde en aan de achterzijde uitgebouwde vrijstaande woning! https://www.funda.nl/koop/oostwold-gem-oldambt/huis-87597109-beatrixstraat-37/
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Hoofdweg 103 te Slochteren! Vraagprijs €249.000,-k.k. Vrijstaande goed onderhouden woning met eigen inrit en garage. Diepe tuin! 2 slaapkamers. Perceeloppervlakte is ca. 690 m2. De ligging is in het hart van Slochteren. Meer info? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Een plaatje! Instapklaar! Beatrixstraat 37 te Oostwold. Vraagprijs € 297.500,- k.k. Uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met ruime garage! Geheel is aan de achterzijde uitgebouwd (begane grond en verdieping) waardoor er een ruim, licht en gezinsvriendelijk woonhuis is ontstaan! Totale woonoppervlakte is ca. 146 m2. 4 slaapkamers. Vloerverwarming. Kunststof kozijnen. Moderne keuken en badkamer. Volledig geïsoleerd! Meer info? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht