Nieuws

Volledig verrast door onze collega’s/medewerkers/partners in kader van ons 10 jarig jubileum! Dank aan al onze klanten die dit mogelijk hebben gemaakt.. Op naar de volgende 10 jaar! 🍾🥂
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Viskenijstraat 1 te Siddeburen. Ruime hoekwoning nabij centrum Siddeburen. 3 slaapkamers. Parkeergelegenheid op eigen terrein. Vrijstaande garage. Uitzonderlijk ruim perceel van ca. 636 m2. Vraagprijs € 189.000,- k.k. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2021. We zijn gesloten vanaf 24 december 2020 12:00 uur tot maandag 4 januari 2021. Uiteraard staan wij op 4 januari weer voor u klaar!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! 2 bouwkavels aan de doorgaande weg in Slochteren. Hoofdweg 233: € 95.000,- k.k. oppervlakte ca. 856 m2. Hoofdweg 235: € 85.000,- k.k. oppervlakte ca. 650 m2. De laatste is op dit moment nog bebouwd, dit pand verkeert echter in een dusdanige staat dat dit gesloopt dient te worden. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Nieuw op Funda! Beatrixstraat 37 te Oostwold! Volledig gerenoveerde en aan de achterzijde uitgebouwde vrijstaande woning! https://www.funda.nl/koop/oostwold-gem-oldambt/huis-87597109-beatrixstraat-37/
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Hoofdweg 103 te Slochteren! Vraagprijs €249.000,-k.k. Vrijstaande goed onderhouden woning met eigen inrit en garage. Diepe tuin! 2 slaapkamers. Perceeloppervlakte is ca. 690 m2. De ligging is in het hart van Slochteren. Meer info? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Een plaatje! Instapklaar! Beatrixstraat 37 te Oostwold. Vraagprijs € 297.500,- k.k. Uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met ruime garage! Geheel is aan de achterzijde uitgebouwd (begane grond en verdieping) waardoor er een ruim, licht en gezinsvriendelijk woonhuis is ontstaan! Totale woonoppervlakte is ca. 146 m2. 4 slaapkamers. Vloerverwarming. Kunststof kozijnen. Moderne keuken en badkamer. Volledig geïsoleerd! Meer info? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda maar nu al te koop! Costerijweg 2 te Siddeburen. Vrijstaande woning in kindvriendelijke woonwijk van Siddeburen. 3 slaapkamers. Ruime tuin! Vrijstaande garage! Slaap-/badkamer op de begane grond! Vraagprijs € 199.500,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Antoni Verburghwijk 63 te Termunterzijl. vp: €149.500,- k.k. Uitstekend onderhouden half-vrijstaande woning. Eigen oprit, overkapping, vrijstaand stenen schuurtje en aangebouwde houten schuurtje. Volledig geïsoleerd en een energielabel A. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers. 12 zonnepanelen. Meer info of een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Verlengde Meeuwerderweg 177 te Groningen. Vraagprijs € 385.000,- k.k. Op een mooie locatie in Groningen ruime tussenwoning (appartementsrecht) met garage en tuin. 5 slaapkamers. Uitstekend geïsoleerd. Royaal dakterras. Inpandige garage. Meer info of een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Koningsakkers 28 te Siddeburen. € 415.000,- k.k. Royale vrijstaande woning gelegen in kindvriendelijke woonwijk van Siddeburen. Het geheel is door de huidige eigenaren royaal uitgebouwd met o.a. slaapkamer en woonkeuken! Weldaad aan ruimte! Iets wat niet direct zichtbaar is aan de voorzijde. Deze gezinswoning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Daarnaast een fraaie tuin en een ruime garage! Wij nodigen u graag uit! Meer info of een bezichtigingsafspraak? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! In het buitengebied van Overschild gelegen bedrijfslocatie. Laanweg 10 te Overschild. Vraagprijs € 349.000,- k.k. Vrijstaande bedrijfswoning met loods op een ruim perceel. Korte afstand tot de stad Groningen. Meer info volgt via Funda en Facebook!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Hoofdweg 193 te Siddeburen. Vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Siddeburen. Het geheel dient te worden gemoderniseerd. Vraagprijs € 179.500,- k.k. Interesse of meer informatie? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Meenteweg 8 te Schildwolde. Zeer fraai en gemoderniseerde herenhuis met 3 slaapkamers en 1 slaapkamer/kantoor op de begane grond. 3 badkamers van verschillende groottes. Bouwjaar: 1902. Perceeloppervlakte: 685 m2. vraagprijs: €339.000,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 januari 2021 te huur! Kerkstraat 1 te Wagenborgen. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers in het centrum van Wagenborgen met diverse voorzieningen op loopafstand. Huurprijs € 737,00. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 november te huur : Slochtermeenteweg 4 te Slochteren! De kale huur bedraagt € 850,-p.m. Halfvrijstaande gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Binnenkort op Funda! Schattersum 45 te Schildwolde! vp €249.500,- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen hoekperceel met extra grote tuin, volledige verbouwde zolder en 2 extra kamers. Verlengde garage en bijkeuken. Perceeloppervlakte 457 m2. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Koningsmantel 54 Assen! Vraagprijs € 259.000,- k.k. Op een mooie locatie aan de rand van Assen, echter met alle voorzieningen binnen handbereik bieden wij te koop aan deze fraaie, moderne en goed geïsoleerde tussenwoning met berging aan! 4 slaapkamers. Moderne badkamer! Moderne keuken! Fraaie tuin. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Hoofdweg 94 te Wagenborgen. Vp € 379.500,-. Vrijstaande woning met 2 garages, vrijstaande terrasoverkapping, paardenstallen, rijbak en weiland. Woning beschikt over 3 slaapkamers. Dit is echter nog uit te breiden. Dit alles op een perceel van ca. 3800 m2! Voorzieningen op loopafstand aanwezig! Meer info volgt.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Populierenlaan 12 te Hellum. Vraagprijs € 349.500,- k.k. Vrijstaande woning met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Kantoor/slaapkamer op de begane grond. 3 slaapkamers op de verdieping! Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht