Nieuws

Binnenkort op Funda: Lindenlaan 23 in Hoogezand. Vraagprijs 350.000,-- Een prachtige twee-onder-één dak woning met fraai uitzicht. Het bouwjaar van de woning is 1995 op een perceel van circa 300 m². De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van 20 zonnepanelen. De woning is verlengd met een fietsschuur en bijkeuken. De moderne inbouwkeuken is geplaatst in 2019. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort in de verkoop, deze twee-onder-één kap woning gelegen op een hoekperceel aan De Vijzel 15 in Slochteren. De woning kenmerkt zich door een uitbouw met veel ruimte. Ook de grote tuin naast het perceel is uniek in deze woonwijk; oppervlakte 900 m²! Fraai uitzicht, heerlijk rustig en vrij wonen. Ook geschikt voor een praktijk of kinderopvang aan huis. Vraagprijs €225.000,-- Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Sluisweg 12 te Veendam. Vp: € 127.500,- k.k. Fraaie 2/1 kap woning met diepe tuin. Starterswoning. 2 slaapkamers. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda! Hoofdweg 84 Slochteren. Vraagprijs €295.000,-- k.k. Aan de Hoofdweg/ hoek Slochterveldweg bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan, deze fraaie vrijstaande woning met garage en schuurruimte; de woning is levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het geheel is keurig en uitstekend onderhouden. Rondom de woning zijn siertuinen aangelegd.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Antillenstraat 62 te Groningen. Vp: € 359.000,- k.k. Bouwjaar 2016. Ruime tussenwoning met 3 woonlagen (ca. 131 m2 woonopp.) op een mooie locatie in Groningen. 4 slaapkamers. Moderne badkamer en keuken. Fraaie gezinswoning op een mooie locatie! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 augustus te huur! Schoollaan 30 te Siddeburen.Centraal in het dorp gelegen appartement op de tweede woonlaag in een kleinschalig appartementencomplex met lift (Statenborg) huurprijs: €650,- . 1 slaapkamer en een balkon op het westen.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda, maar nu al te koop! Hoofdweg 50 te Froombosch. Halfvrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de verdieping. Ruime tuin met uitzicht over de landerijen. Vraagprijs € 149.500,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Meenteweg 8 te Schildwolde. Zeer fraai en gemoderniseerde herenhuis met 3 slaapkamers en 1 slaapkamer/kantoor op de begane grond. 3 badkamers van verschillende groottes. Bouwjaar: 1902. Perceeloppervlakte: 685 m2. vraagprijs: €339.000,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! https://www.funda.nl/koop/slochteren/huis-87374005-de-krimpen-14/ Fraaie en ruime hoekwoning met 4 slaapkamers! Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen aan openbaar groen/speeltuin. Nabij diverse voorzieningen. Kindvriendelijke woonwijk!
 
Lees het hele bericht
 
Fraaie geschakelde woning met verlengde garage en onderhoudsvriendelijke tuin! 4 slaapkamers! Kindvriendelijke locatie! https://www.funda.nl/koop/slochteren/huis-87362537-de-vijzel-5/
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 juli 2020 te Huur ; Reint Dijkemastraat 9 te Siddeburen. Mooie ruime appartement met 2 slaapkamers nabij centrum. Huurprijs: € 990,- p.m.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! De Krimpen 14 te Slochteren. Fraaie gemoderniseerde hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt. De woning heeft 4 slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping. Vloerverwarming begane grond. Gelegen aan een doodlopende weg. Parkeergelegenheid op eigen terrein! Kindvriendelijke woonwijk met veel openbaar groen! Vraagprijs €187.500,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Een zeer fraai en gerenoveerde hoekwoning in Slochteren aan het Molenrecht 9. Vraagprijs: € 182.500,- k.k. 4 slaapkamers! Vrijstaande stenen garage. Gelegen in een rustige straat en kindvriendelijke buurt.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! De Vijzel 5 te Slochteren! Vraagprijs: € 242.500,-k.k.. Vrijstaande woning met royale aangebouwde stenen garage.Perceeloppervlakte is: 292 m2. De woning heeft 4 slaapkamers en is gelegen in een kindvriendelijke buurt.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda, maar nu al te koop! Dr. Bekenkampstraat 63 te Veendam. Vp: € 149.500,- k.k. Fraaie hoekwoning nabij het centrum van Veendam. Het geheel beschikt over 5 slaapkamers, vaste trap naar de zolder en parkeerruimte op eigen terrein!
 
Lees het hele bericht
 
Fraaie Scandinavische levensloopbestendige woning: Herman Colleniuslaan 3 te Uithuizen! Vraagprijs: €395.000,-k.k. Badkamer en slaapkamer op de begane grond. Laag energieverbruik door 13 zonnepanelen, energielabel A. Ruime achtertuin met vlonder terras.5 slaapkamers. zie ook op www.hermancolleniuslaan3.nl
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda! De Hoogte 26c te Wagenborgen! Vraagprijs € 299.500,- k.k. Vrijstaande woning met geïsoleerde garage, ruime tuin met veel privacy en vijverpartij. Perceeloppervlakte ca. 1290 m2. 4 kamers! Meer foto's en info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nog 1 unit beschikbaar!
 
Lees het hele bericht
 
Vrijstaande woning met 3 slaapkamers, onderhoudsarme tuin en garage! https://www.funda.nl/koop/delfzijl/huis-87179355-jacob-van-heemskerkstraat-7/
 
Lees het hele bericht
 
Fraaie vrijstaande woning nabij centrum van Delfzijl! Vraagprijs € 159.000,- k.k. https://www.funda.nl/koop/delfzijl/huis-87108760-marcus-buschstraat-80/
 
Lees het hele bericht