Nieuws

Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Lougpadje 6 te Siddeburen. Vraagprijs € 359.000,- k.k. Op een mooie locatie, op loopafstand van het centrum van Siddeburen met de "Sibboerster Bok" praktisch in de voortuin, bieden wij te koop aan een ruime vrijstaande woning. Deze ruime woning, het voormalige postkantoor, beschikt over 4 slaapkamers waarvan er één op de begane grond is gelegen. Daarnaast beschikt het geheel over een badkamer op de begane grond alsook een badkamer op de verdieping. Deze fraaie woning is dan ook geschikt voor een breed publiek. De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt u voldoende bezonning en indien gewenst ook privacy. Het geheel beschikt daarnaast ook nog over een ruime inpandige garage en een separate houten tuinhuis. Meer informatie? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Stelling 28 te Slochteren. Vraagprijs € 279.000,- k.k. 2/1 kapwoning in kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. De woning beschikt over 4 slaapkamers. Op de begane grond is een kantoor aanwezig die eventueel ook te gebruiken is als slaapkamer. De woning beschikt over een ruime tuin met daarin o.a. een fraaie tuinkamer. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Hoofdweg 69 te Siddeburen. Vrijstaande woning met diepe tuin nabij het centrum van Siddeburen. De woning wordt verwarmd middels CV, beschikt over 4 slaapkamers, waarvan er 2 op de begane grond zijn gelegen. Daarnaast treft u op de begane grond o.a. een woonkeuken, ruime woonkamer en een gemoderniseerde badkamer. Huurprijs bedraagt € 750,00 per maand excl. G/W/E. Meer info? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Veerstraat 27 te Oude Pekela. Ruime tussenwoning met 3 slaapkamers in kindvriendelijke woonwijk van Oude Pekela. Nabij centrum en overige voorzieningen. De woning beschikt over een moderne keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, afzuiging, koeler en combi-magnetron (wordt nog geplaatst). De oppervlakte van de keuken en woonkamer is gezamenlijk ca. 26,5 m2. Op de verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De achter de woning gelegen tuin is gelegen op het noordoosten. Woning is op korte termijn beschikbaar. Huurprijs is € 763.47. Meer informatie? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! H Berrelkampstraat 2a te Woldendorp. Vraagprijs € 179.000,- k.k. Levensloopbestendige 2/1 kapwoning! Meer info te verkrijgen via Funda. https://www.funda.nl/koop/woldendorp/huis-88058520-h-berrelkampstraat-2-a/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! H.Berrelkampstraat 2 A te Woldendorp! Vraagprijs: € 179.000,- k.k. Een levensloopbestendige twee-onder-één kap woning. Op de begane grond een slaapkamer en een badkamer! Op de verdieping nog 2 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 3e slaapkamer. Woonoppervlakte van ca.100m2! Vrijstaande stenen garage met een sectionale deur, een berging, een houten overkapping en een eigen oprit! Woldendorp is een dorp nabij Delfzijl met vele voorzieningen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Hoofdweg 20 te Froombosch, vp € 345.000,- k.k. Op een mooie locatie gelegen volledig gemoderniseerde vrijstaande woning met 3 slaapkamers en ruime stenen garage. Het geheel is aan de achterzijde uitgebouwd waarin u de woonkeuken, een slaapkamer en een badkamer aantreft. Daarnaast beschikt de woning op de verdieping nog over 2 slaapkamers en een 2e badkamer. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt aan de achterzijde een fraai uitzicht over de landerijen. De stad Groningen is vlot te bereiken! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Damsterweg 18 te Steendam . Vraagprijs € 219.000,- k.k. Vrijstaande woning met vrijstaande houten garage op een mooie locatie nabij het Schildmeer. De woning beschikt in de huidige situatie over 1 slaapkamer, er zijn echter voldoende mogelijkheden om de verdieping anders in te delen om zodoende meer slaapkamers te creëren. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 715 m2. Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop en binnenkort op Funda: Cereslaan 13 te Meedhuizen! Vraagprijs €279.000,- k.k. Deze ruime levensloopbestendige woning met vrijstaande garage is gelegen op een ruim perceel van ca. 808 m². De woning heeft een royale woonkamer met half open keuken. Zowel alle 3 de slaapkamers als de badkamer bevinden zich op de begane grond. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Middenstraat 16 te Siddeburen. Vraagprijs €229.500,- k.k. Een vrijwel volledig gemoderniseerde/ gerenoveerde vrijstaande woning met eigen inrit en ruime garage/ werkplaats nabij het centrum van Siddeburen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met houtkachel en separate eetkamer met een totaal oppervlakte van ca. 32 m². Op de verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers en een badkamer. De woning is daarbij grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Ruiterakker 5 te Assen! Vraagprijs €225.000,- k.k. Deze fraaie tussenwoning met tuingerichte woonkamer is gelegen op een rustige locatie aan de rand van de wijk Peelo. De woning is voorzien van een keurige moderne keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer op de verdieping. Voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Beatrixlaan 8 te Zuidbroek! Vraagprijs: € 199.500,- k.k. Een fraaie twee-onder één kap woning. De woning heeft een royale woonkamer en een royale half open woonkeuken! Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig! Op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Kindvriendelijke buurt met een speelplaats en speelattracties voor de deur. Vrijwel direct te aanvaarden! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2022!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Eideweg 32 te Siddeburen! Vraagprijs: € 249.000,- k.k. Een fraaie vrijstaande woning met aan alle kanten uitzicht over de landerijen! Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in de loop der jaren. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping nog 2 slaapkamers. Vrijstaande garage/schuur! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Voeghouten 1 te Slochteren! Vraagprijs € 299.500,- k.k. Royaal uitgebouwde 2/1 kapwoning in een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. Deze moderne gezinswoning is aan de achterzijde voorzien van een uitbouw en er is een opbouw geplaatst op de garage/berging. In de uitbouw treft u een royale woonkeuken, door het plaatsen van een aluminium schuifpui en 2 lichtkoepels is er een licht interieur ontstaan! De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken is ca. 62 m2. Door de dakopbouw is een grote slaapkamer ontstaan, daarnaast is de badkamer vergroot. De woning beschikt over 3 slaapkamers. Fraaie gezinswoning in een leuke wijk van Slochteren. De stad Groningen op korte afstand gelegen. Voorzieningen in voldoende mate in de omgeving aanwezig. Ruime eigen oprit met carport. Uw interesse gewekt? Of meer informatie? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Damsterweg 71 te Siddeburen! Een vrijstaande woning met vrij uitzicht op een royale kavel van ca. 2625m2 ! Vraagprijs : €329.000,- k.k. 3 slaapkamers op de begane grond en 1 op de verdieping (met een mogelijkheid om hier 2 van te maken) Ook is er een badkamer op de begane grond aanwezig. Ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid. Landelijk wonen! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! G. Boelmanweg 30 te Wagenborgen! Authentiek ontmoet modern! Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers! Vraagprijs : € 229,500,- k.k. De woning is in het afgelopen jaar volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan energiezuinig wonen. Het geheel is volledig geïsoleerd en op de begane grond volledig voorzien van vloerverwarming. Het geheel beschikt niet over een keuken en badkamer waardoor dit naar eigen invulling kan worden uitgevoerd. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Vorige week een prachtige woning mogen fotograferen in siddeburen voor Makelaardij Reilink Vastgoed
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Eideweg 9 te Siddeburen. Vraagprijs € 389.500,- k.k. Fraaie karakteristieke vrijstaande woning op een ruim perceel van ca. 965 m2. Het geheel beschikt over een ruime houten dubbele garage, een geïsoleerde werkplaats en een berging met kippenschuur. Het geheel wordt omsloten door een prachtig aangelegde tuin met voldoende privacy en een terrasoverkapping. De woning bruist van de authentieke en karakteristieke elementen, waaronder het fraaie houtsnijwerk van de vensterbanken, fraaie gevels en de hoge en fraai gestucte plafonds. Het karakter is in de loop der jaren goede onderhouden en daardoor goed behouden gebleven. De woning kan met gemak een groot gezin herbergen, u heeft de beschikking over 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond is gelegen. Het geheel is goed geïsoleerd! Uw interesse gewekt? Plan een afspraak voor een bezichtiging!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 22 te Schildwolde! Vraagprijs € 220.000,- k.k. Een fraaie vrijstaande karakteristieke jaren dertig woning! Gelegen aan het fraaie bebouwingslint. Slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de verdieping met een mogelijkheid een 3e te creëren. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein! Voorzieningen op korte afstand gelegen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht