Object informatie

Havenstraat 124 , Noordbroek

Aan de rand van Noordbroek bieden wij een fraai verbouwde vrijstaande woning met berging te koop aan. Het geheel is in de afgelopen jaren vrijwel volledig gerenoveerd/gemoderniseerd waarbij er ook aandacht is besteed aan energieverbruik. De woning is gelegen op een ruime kavel van ca. 770 m2. De tuin is ingericht met gazon, overkapping en een ruime af te sluiten oprit. Dit woonhuis is bij uitstek geschikt voor de starter op de woningmarkt, dit gezien prijsstelling en oppervlakte. Het geheel wordt op dit moment verwarmd middels een pelletkachel CV. Daarnaast beschikt de woning over dakisolatie, spouwmuren en isolerende beglazing. Noordbroek is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de grotere kernen. In het dorp treft u een divers aanbod aan voorzieningen, waaronder slager, supermarkt en school. Daarnaast zijn er ook voldoende voorzieningen op sociaal en sportief gebied aanwezig.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; woonkamer met half-open keuken (totale oppervlakte ca. 34 m2) voorzien van diverse apparatuur waaronder vaatwasser, afzuiging, hardsteenblad en 4 pits gascomfoor; bijkeuken met achterentree en pelletkachel installatie ten behoeve van de centrale verwarming; badkamer voorzien van wandcloset, douchecabine, wastafel en witgoedaansluiting.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers resp. ca. 3 m2, ca. 5 m2 en ca. 17 m2. Zowel de kleinste alsook de grootste slaapkamer is voorzien van dakkapel.

Tuin:

De ruime om de woning gelegen tuin is ingericht met gazon, borders en terras.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels een Pelletkachel CV - Volledig voorzien van isolerende beglazing en houten kozijnen - Dakkapel kunststof - Dak is nageisoleerd - Vrijwel volledig gemoderniseerd - Mooie locatie aan de rand van Noordbroek

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresHavenstraat 124
PlaatsNoordbroek 9635 AR
Prijs:Vraagprijs € 219.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:770 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: