Object informatie

Scheemderstraat 23 , Noordbroek

Op een fraaie stand, aan de Scheemderstraat 23 in Noordbroek, bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een grote vrijstaande woning met grote tuin. De woning in Noordbroek is gebouwd in 1980. De woning is traditioneel gebouwd. De woning wordt verwarmd middels een Brink-installatie (2016) voor de hete luchtverwarming. Doordat de slaapkamer en de badkamer op de begane grond zijn is deze woning levensloopbestendig. Op de ruime kavel (ca. 1050 m²) met grote tuin is een dubbele garage met schuur en zolder gesitueerd. Na een refreshing van de woning is het zeer geschikt als gezinswoning met op de verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer. Plan een bezichtiging via ons kantoor en voel u welkom in het mooie Noordbroek.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal, vanuit de hal toegang tot de verdieping; toilet met fontein, meterkast (5 x 230 en 2 x aardlekschakelaar); L-vormige woonkamer verwarmd middels hete luchtverwarming, Vanuit de woonkamer via een tuindeur toegang tot het terras en tuin. Open-keuken met rechte opstelling (voorzien van vaatwasser, koeler, oven en elektrische kookplaat met afzuiging. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer (met vier vaste kasten) en de badkamer ( toilet, douche en vaste wastafel). In de bijkeuken zijn de mogelijkheden voor alle aansluitingen van het witgoed en ook is hier de Brink-installatie geplaatst.

1e verdieping

Middels open-houten kwartslag trap toegang tot de verdieping, middels het dakraam veel lichtinval op de trapopgang. Ruime overloop: drie slaapkamers, badkamer en zolder/berging. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vier vaste kasten, de slaapkamer aan de achterzijde met een extra (dak)raam voor meer lichtinval, is voorzien van twee vaste kasten, de derde slaapkamer is tevens de opstelplaats van de warm waterboiler. De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en toilet. De zolder/bergingsruimte is een ideale plek voor het opbergen van diverse spullen.

Tuin:

Rondom siertuin met terrassen, gazon, bomen, struiken en borders; fraai en verzorgd aangelegde weelderige tuin. Aan de rechterzijde een oprit naar de dubbele garage/schuur.

Bijzonderheden

Bouwjaar van de woning is 1980. De warm waterboiler is een huurboiler. De Brink Installatie (2016) verzorgt de hete luchtverwarming. De isolatie van dak en gevels middels folie dateert uit 1980. De aanvraag voor € 10.000,-- subsidie is ingediend voor de aanschaf van 12 zonnepanelen en twee garagedeuren. Plattegronden van de woning zijn aanwezig.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1980
AdresScheemderstraat 23
PlaatsNoordbroek 9635 AE
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1061 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: