Object informatie

Schoollaan 12 , Noordbroek

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan: een helft van een dubbel woonhuis, gelegen aan de Schoollaan 12 (buurtschap Stootshorn) te Noordbroek. In deze fraai en sfeervol geïsoleerde woning met kunststofkozijnen kunt u elke ochtend genieten van het uitzicht via het keukenraam over de velden tot aan het Slochterbos, waar reeën, fazanten en hazen talrijk aanwezig zijn. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een bossingel met uitzicht op het 'groen'. Een woning met twee grote en een kleine slaapkamer op de verdieping. Ideaal voor de starters onder ons. Achter de woning is een in 2021 aangelegde tuin met gazon, terrassen en borders. Tevens een grote werkschuur/garage ! De woning is gelegen nabij Sappemeer met vele voorzieningen. Ook is het dorp Slochteren zeer nabij met het Slochterbos, de Fraeylemaborg, de Baggerputten met het voedselbos, scholen en sportvoorzieningen. Eén en al rust in de omgeving. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met garderobe, meterkast, kasten met de witgoedaansluitingen, toegang tot de kelder en de opgang naar de verdieping. Keuken met diverse opstellingen en 5-pits gaskomfoor met afzuiging, sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, kleine achterhal/achterdeur met toegang tot de betegelde badkamer/toilet met wastafelmeubel en grote doucheruimte. Achter de woning staat een vrijstaande stenen schuur/garage. Het geheel is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping

Middels twee-delige (halve-slag) trapopgang met speelse lichtinval toegang tot de ruime overloop; via de overloop toegang tot de twee grotere slaapkamers en kleine slaap/werkkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping

Middels vlizotrap toegang tot de ruime vliering/zolder met lichtinval via het dakraam.

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin en een oprit/opstelplaats met carport voor de auto's; afscheiding middels een schutting. Aan de achterzijde een groot terras, gazon, borders en diverse plaatsen om lekker van het zonnetje te genieten. Aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen ! Tevens een vrijstaande schuur/garage.

Bijzonderheden

Vrij uitzicht over de landerijen tot aan het Slochterbos. Veel natuur aanwezig met bos, gewassen en dieren (reeën, fazanten, hazen etc.). Het geheel is recentelijk voorzien van kwaliteits-kunststofkozijnen en deuren. Aardbevingsschade is hersteld en op dit moment niet meer aanwezig. In de schuur staat een oliekachel, compressor en een werkbank. Meterkast is voorzien van 6 x 230 V.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1935
AdresSchoollaan 12
PlaatsNoordbroek 9635 TT
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:323 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: