Object informatie

Goldhoorn 9 , Oostwold

In het karakteristieke lint van Oostwold treft u deze vrijstaande Renteniersbehuizing met garage (voormalig koetshuis) aan. Het geheel is gelegen op een royale kavel van ca. 1235 m2 en ligt nabij het dorpshart. De woning beschikt over vele authentieke details! Kenmerkend voor de bouwperiode. Daarnaast is het geheel recentelijk voorzien van nieuwe pannen en een nieuwe keuken, dit uiteraard passend bij de uitstraling van het geheel. Oostwold is gunstig gelegen ten opzichte van de grotere kernen. Binnen enkele minuten is Winschoten te bereiken, van daar uit ook een uitstekende verkeersverbinding richting Groningen en de Duitse grens. Vorstelijk wonen op een rustige locatie nabij diverse voorzieningen! Deze woning moet u gezien hebben!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met tochtportaal en trapopgang naar de verdieping; ruime en vooral lichte woonkamer (ca. 40,8 m2) voorzien van een houten vloer en houtkachel; woonkeuken voorzien van een nieuwe opstelling, passend bij de stijl van het huis, o.a. voorzien van watereiland, gasfornuis met oven, koeler, afzuiging, combi-magnetron en natuursteen werkblad; hal welke toegang biedt tot de toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje; royale wijnkelder (ca. 32 m2); "voormalige keuken" welke eventueel omgebouwd zou kunnen worden tot bijkeuken of slaapkamer; badkamer voorzien van douchecabine, ligbad en wastafel; hal met achterentree welke eveneens toegang biedt tot de royale schuur (ca. 83 m2) met zolder.

1e verdieping

Middels vaste trap bereikt u de overloop welke u toegang biedt tot 2 slaapkamers (resp. ca. 18,5 m2 en ca. 15,9 m2); zolderberging met CV opstelling; toiletruimte; 3e slaapkamer (ca. 13,4 m2).

2e verdieping

Zolderberging

Bijzonderheden

Het geheel wordt verwarmd middels CV (Remeha 2003 eigen ketel) en is vrijwel volledig voorzien van isolerende beglazing. Recentelijk is het object voorzien van nieuwe dakpannen, zowel het woonhuis als het voormalige koetshuis, een nieuwe keuken en is het geheel aan de buitenzijde opnieuw geschilderd door een professionele schilder. Het laatste vooral in verband met het behoud van de karakteristieke uitstraling van het geheel. Dit hoogwaardige en karakteristieke object bruist van de authentieke elementen! Oostwold: Oostwold is een dorp gelegen in de gemeente Oldambt. Oostwold beschikt over een voorzieningenrijke kern. Indien dit niet toereikend is treft men op enkele autominuten het centrum van Winschoten. Hier treft men tal van voorzieningen zoals winkels, scholen en uitgaansgelegenheden. Daarnaast beschikt Oostwold over een actief verenigingsleven. En zelfs een vliegveld! Recreatief is Oostwold gunstig gelegen ten opzichte van het Oldambtmeer, wellicht beter bekend als de Blauwe Stad. Het Oldambtmeer is een kunstmatig meer van ruim 800 hectare. Er is een groot strand en het vormt een watersportgebied. Rondom het meer is 25 kilometer aan dijken aangelegd. Het grootste gedeelte daarvan is te begaan te voet, of met de fiets. Met 14 miljoen kubieke meter water en een oppervlak van 800 hectare is het Oldambtmeer één van de grotere meren van Nederland en na het Lauwersmeer het grootste van de provincie Groningen. Met een minimale diepte van 1.30 meter is het geschikt voor zeilboten en kleinere motorjachten. Daarvoor beschikt het Oldambtmeer over twee jachthavens Reiderhaven en Jachthaven Midwolda. Naast de aanleg van het Oldambtmeer is er ook 350 hectare nieuwe natuur aangelegd door het Blauwestad-project.

Kenmerken:

TypeHerenhuis
Bouwjaar1924
AdresGoldhoorn 9
PlaatsOostwold 9682 XL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1235 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: