Object informatie

Ring 92 , Oude pekela

In Oude Pekela bieden wij namens opdrachtgever een tussenwoning te koop aan, aan de Ring 92. Deze tussenwoning in een rustige woonbuurt/hofje heeft 3 slaapkamers op de verdieping met de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer op de 2e verdieping. De gesloten keuken is voorzien van een nieuwe aanbouwkeuken met rechte opstelling met een inductie kookplaat, tevens is er dit jaar een nieuwe CV ketel geplaatst. De woning heeft een 'achterom' met een vrijstaande berging/fietsschuurtje. Een woning welke past bij een starter of een jong gezin. Komt u rustig langs en maak een afspraak voor een bezichtiging; u bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal; middels vaste rechte trap toegang tot de verdieping, toilet met fontein, trapkast, meterkast (5 x 230 V). De grote woonkamer van 24 m² heeft een vaste kast en een doorgang naar de keuken. De keuken beschikt over een nieuwe aanbouwkeuken met rechte opstelling met inductiekookplaat; tevens boven en onderkasten/lades; in de keuken tevens mogelijk voor witgoedaansluiting. In de achtertuin staat een berging/fietsschuurtje en is omzoomd met schuttingen; tevens 'achterom'. De voortuin is een siertuin.

1e verdieping

Middels rechte trap toegang tot de verdieping: overloop, 2 grote (12m²) en 1 kleine slaapkamer (6 m²); badkamer met douche, vaste wastafel, verwarming en mogelijkheid tot witgoedaansluiting.

2e verdieping

Middels vaste houten kwart-slag trap toegang tot de tweede verdieping: opstelling CV installatie (nieuw) en een grote berging, welke makkelijk geschikt te maken is tot een overloop en een grote slaapkamer.

Tuin:

Aan de voorzijde van de tussenwoning een siertuin. Aan de achterzijde een tuin omzoomd met schuttingen en een 'achterom' en een vrijstaand stenen berging/fietsschuurtje.

Bijzonderheden

Energielabel B Woonoppervlakte 82 m² + 18 m² tweede verdieping Nieuwe (2023) CV installatie (remeha) Nieuwe aanbouwkeuken met inductie kookplaat Volledig kunststofkozijnen met dubbelglas

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1975
AdresRing 92
PlaatsOude pekela 9665 EX
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:250 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: