Object informatie

Ring 92 , Oude pekela

In een kindvriendelijke woonwijk van Oude Pekela bieden wij te koop aan een ruime eengezinswoning (tussen) met vrijstaande stenen berging. Deze ruime woning beschikt over 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de zolderverdieping. Het geheel is gelegen in een "hofje" met overwegend bestemmingsverkeer dit draagt bij aan het kindvriendelijke karakter. De woning is vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het geheel is qua oppervlakte en prijsstelling bij uitstek geschikt voor de starter of een belegger! Oude Pekela kenmerkt zich door zijn uitgebreide voorzieningen in de kern. U vind hier nog een ruim winkelcentrum met divers winkelaanbod. Daarnaast zijn er diverse verenigingen op zowel sportief alsook sociaal gebied. Het dorp is gelegen nabij de diverse uitvalswegen richting de grotere kernen en steden.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; ruime L-vormige woonkamer; keuken voorzien van een dubbele eenvoudige opstelling met koeler, gascomfoor en afzuiging. Voorts treft u hier een deur naar het achter de woning gelegen terras met stenen berging en achterom.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers (resp. ca. 12 m2, ca. 12 m2 en ca. 6 m2. Daarnaast treft u op de verdieping de ruime doch eenvoudige badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel en douche.

2e verdieping

Zolderverdieping met CV opstelling (AWB). Deze ruimte is geschikt te maken om te gebruiken als slaapkamer. De vaste trap is reeds aanwezig.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels CV (ketel dient te worden vervangen) - Vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1975
AdresRing 92
PlaatsOude pekela 9665 EX
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:250 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: