Object informatie

Graauwedijk 28 , Overschild

Op goede stand aan de doorgaande weg in Overschild bieden wij te koop aan een voormalige 'schoolmeesterswoning'. De woning heeft vele authentieke kenmerken. De grote woning met een woonoppervlakte van circa 150 m² heeft een serre van 33m². Deze serre is achter de woning geplaatst. Voorts een (aangebouwde) vrijstaande stenen garage van circa 40 m². De grote schuur, cq werkplaats/atelier van 16 x 5 meter is achter op het erf gesitueerd. Een woning met vele kenmerken die gezien mogen worden. Plan een bezichtiging voor deze woning in het landelijk gelegen Overschild. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/gang/hal van 12,5 m² ; meterkast (5x 220 V, 1x 380 V en 2 x aardlkeschakelaar). Aan de linkerkant van de hal bevindt zich een grote kamer (32m² ) welke in gebruik is als slaapkamer/zitkamer. Deze kamer beschikt over vaste kasten en een schuifwandkast. Voorts een voorraadkast en een toegang tot de droge kelder van ca. 12m² met een diepte van 1.90 m. Een kleine hal van 1,25m² geeft toegang tot de badkamer en tot de verdieping. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een vaste wastafel, toilet, douche, witgoedaansluitingen en vloerverwarming met een extra verwarmingselement. Aan het eind van de gang bevindt zich het toilet, met fontein. Aan de rechterkant bevindt zich de open keuken en kamer met een gezamenlijke grootte van 45m². De keuken heeft een rechte opstelling. Achter de woning een serre (33m²) en de opstelplaats van de CV installatie (2017). Voorts een stenen garage van 40 m² en achter op het erf een schuur/werkplaats/atelier van 80 m². Verder nog een tuinhuisje van 9m².

1e verdieping

Middels vaste, rechte trap toegang tot de verdieping: overloop van 10 m²; twee slaapkamers, respectievelijk 13 en 15 m² groot met dakkapel, kunststofkozijnen en vaste kasten met knieschotten als opbergruimte. Aan de achterzijde is een ruimte van 6,5 m² met toilet, vaste wastafel en douche. De vertrekken op de verdieping zijn allemaal te verwarmen middels de CV installatie.

Tuin:

Achter de woning bevindt zich een terras met gazon, borders en siertuin. Verder nog een tuinhuisje 3x3 meter. Naast de woning oprit naar de garage en een oprit naar de achtergelegen werkplaats/atelier.

Bijzonderheden

Het betreft hier een voormalige ''meesterswoning''. In de kelder is een waterontharder geplaatst; van het merk BWC. Via de kelder is de kruipruimte onder de vloeren bereikbaar. De woning is volledig geïsoleerd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1914
AdresGraauwedijk 28
PlaatsOverschild 9625 PC
Prijs:Vraagprijs € 179.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:964 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: