Object informatie

Graauwedijk 58 , Overschild

Energieneutraal wonen! Dat kan in Overschild, daar staan dankzij de versterkingsoperatie (sloop-nieuwbouw) inmiddels een verscheidenheid aan nieuwe woningen. U heeft daarbij de vrije keus met wat u wilt bouwen, er mag zelfs van de rooilijn worden afgeweken. Wel moet er aardbevingsbestendig en gasloos worden gebouwd. Voor Graauwedijk 58 is een bouwbudget beschikbaar van +/- € 515.000,-, dit bedrag kan nog oplopen doordat er extra subsidie beschikbaar is. Het bouwbudget moet voor 1 augustus 2024 aangevraagd worden Het gaat om het plekje, met vrij uitzicht richting het Schildmeer. Ook is het de bedoeling dat de infrastructuur in het dorp gaat veranderen, de tijdelijke drempels zullen dan verdwijnen. Overschild heeft een eigen intranet pagina ( http://overschild.nu/ ) waarop veel informatie is te vinden, wat gedeeld wordt door de bewoners. Ook is er een bewonersbegeleider beschikbaar voor hulp en adviezen. De woning aan de Graauwedijk zit dus in de sloop-nieuwbouw plannen. Op dit moment is de woning goed bewoonbaar. De woning met een voor en achter entree beschikt over drie slaapkamers op de verdieping en twee slaapkamers op de begane grond. De woonkamer heeft aansluitend een kantoor/studeerkamer. De gesloten keuken heeft een rechte opsteling. Voor inlichtingen kunt u ons kantoor bellen, wij nodigen u daartoe graag uit. Wilt u een bezichtiging plannen, dan bent u van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree, toilet en de meterkast, toegang tot de woonkamer met ook toegang naar de extra kantoor/studeer-ruimte, Vanuit de kamer entree tot de woonkeuken met een eenvoudige rechte opstelling. Vanuit de keuken entree tot de gang met toegang tot de twee slaapkamers en de bijkeuken, badkamer; met de achter-entree. Achter, aan de zijkant van de woning is een garage met schuur gesitueerd. Het geheel heeft een eigen oprit.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop, met aan de voorzijde één grote slaapkamer en aan de achterzijde twee slaapkamers onder het zadeldak.

Tuin:

De tuin achter de woning is voorzien van een terras. Naast de woning is een verharde oprit naar de garage/schuur.

Bijzonderheden

Bouwbudget is nu plusminus 515.000,-- euro. Vele roerende zaken, zoals de jaloezieën, vitrage en overgordijnen blijven achter. Evenals de gaskachel in de woonkamer. Tevens blijft de schotelantenne (incl. tuner) achter. Glasvezel aansluiting is mogelijk (nog niet aangesloten).

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1923
AdresGraauwedijk 58
PlaatsOverschild 9625 PD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:305 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: