Object informatie

Oude Graauwedijk 5 , Overschild

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Overschild bieden wij deze ruime woonboerderij te koop aan. Het geheel beschikt over een ruime inpandige schuur, een eveneens ruime vrijstaande schuur, berging en een totale perceeloppervlakte van ca. 22.756 m2 eigen grond. Deze woonboerderij zit in de versterkingsoperatie van NCG met gevolg dat er een bouwbudget voor deze woning over wordt gedragen op de koper. In basis zou het derhalve zo kunnen zijn dat u op de deze pracht locatie een nieuw huis zou kunnen bouwen die voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarnaast is versterken ook een optie. De huidige woning beschikt over 5 slaapkamers, een ruime inpandige schuur van ca. 287 m2, een beeldbepalende stookhut, vrijstaande gereedschapsberging en een vrijstaande schuur van ca. 24,5 meter x 13,5 meter. In combinatie met het ruime perceel zijn er voldoende mogelijkheden. Informatie omtrent NCG is op aanvraag beschikbaar!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met toegang tot de keuken, de keuken is voorzien van een hoekopstelling met o.a. koeler, 4 pits gascomfoor, afzuiging en combi-magnetron. Vanuit de keuken toegang tot een hal met toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; toegang tot de inpandige schuurruimte; vanuit de hal toegang tot de eetkamer, vanuit deze ruimte een fraai uitzicht over de uitgestrekte landerijen en de tuin met fruitbomen. Slaap-/studeerkamer. Kelder. Hal welke toegang biedt tot de badkamer welke is voorzien van zitbad/douche en wastafel. Slaapkamer. Woonkamer met ook hier het weidse zicht. In de hal bevindt zich ook nog een royale inloopkast.

1e verdieping

De verdieping is opgedeeld in 2 delen. 1e deel: Overloop, 2 slaapkamers resp. ca. 12 m2 en ca. 8 m2. 2e deel: Overloop, 2 slaapkamers resp. ca. 7 m2 en ca. 11 m2.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en uitermate goed verzorgd. Daarnaast een ruim perceel grasland direct aangesloten.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels gaskachels - Warm water voorziening middels eigen geiser - Vloeren deels van hout en deels van beton - Landelijke locatie in het buitengebied van Overschild - Budget voor sloop-/nieuwbouw NCG aanwezig - Voldoende gebruiksmogelijkheden - Woning beschikt over een woonbestemming, dus niet agrarisch

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1862
AdresOude Graauwedijk 5
PlaatsOverschild 9625 TA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:8
Aantal slaapkamers:6
Perceeloppervlakte:22756 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: