Object informatie

Hooilandseweg 27 , Roodeschool

Wonen en werken combineren? Dan hebben wij een plaatje van een huis te koop! Op nog geen 30 autominuten van de stad Groningen bieden wij te koop aan een karakteristiek en fraai verbouwd woonhuis met een aangrenzende bedrijfs-/praktijkruimte. Dit ruime en sfeervolle woonhuis heeft gediend als dokterswoning met praktijkruimte. Binnen de huidige bestemmingsmogelijkheden is gebruik met een aan huis verbonden beroep mogelijk. Het ruime bijgebouw zou ook gebruikt kunnen worden als mantelzorgwoning Het woonoppervlak van woonruimte inclusief bijgebouw bedraagt maar liefst ca. 470 m2. Daarnaast is het gelegen op een royale kavel van ca. 1434 m2. Kenmerkend voor de karakeristieke woning zijn de kwalitatief hoge mate van afwerking, het lichte interieur en de ruime vertrekken. Roodeschool is een dorp met in de kern een aantal voorzieningen. Het geheel is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de omliggende dorpen/steden. Uithuizermeeden en Uithuizen zijn op fietsafstand gelegen. Groningen is door de uitstekende verkeersverbinding, N46 Eemshavenweg, binnen 30 minuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand. Fraai en ruim wonen op het prachtige Hogeland!

Indeling

Begane grond:

Begane grond woonhuis: Ruime hal/entree met trapopgang naar de verdieping; royale living waarin een fraaie 2 jaar oude eikenhouten vloer, authentieke elementen en deur naar het terras; vanuit de hal toegang tot een ruime werkkamer/studeerkamer (ca. 34 m2); ruime woonkeuken in een moderne en hoogwaardige U-vormige opstelling. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en aan de raamzijde zicht op een binnenplaats. U treft in de keuken o.a. een vaatwasser, combi-magnetron, afzuiging, 5 pits gascomfoor, separate koel-/vries combinatie. Vanuit de keuken toegang tot een tochtportaal met achterentree, van waaruit ook de aangebouwde bedrijfsruimte bereikbaar is. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting en extra kastruimte in dezelfde stijl als de keuken; hal met achterentree en meterkast; kelder; ruime slaapkamer ca. 19 m2. De keuken en bijkeuken hebben vloerverwarming. Indeling praktijkruimte (vanuit huidig gebruik): Centrale hal/entree; wachtkamer; toiletruimte; receptie; 4 spreekkamers dan wel behandelkamers. Vanuit de achterste behandelkamer toegang middels vaste trap naar de verdieping.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers (resp. ca. 16 m2, ca. 23 m2 en ca. 33 m2.) Daarnaast treft u op de verdieping de badkamer welke is voorzien van hoekbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Daarnaast nog een ruime zolderberging. 1e verdieping praktijkruimte: Ruime vergaderruimte en doorloop naar een multifunctionele ruimte.

Bijzonderheden

- 2 CV ketels, woonhuis en praktijkruimte separaat. - Fraaie tuin gelegen om de woning - Ruime vrijstaande dubbele garage - 24 zonnepanelen - Dak geïsoleerd en pannen vervangen in 2004 - Authentiek en comfortabel wonen, aangepast zonder afbreuk te doen aan het originele karakter - Vloeren zijn deels van hout en deels van beton - Kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1915
AdresHooilandseweg 27
PlaatsRoodeschool 9983 PA
Prijs:Vraagprijs € 495.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:1434 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: