Object informatie

Hooilandseweg 27 , Roodeschool

Dicht bij het Wad, maar niet ver van de Stad. Na ruim 30 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt te hebben in Roodeschool is het tijd voor ons om een nieuw pad in te slaan. Het Hogeland heeft ons verrast en veel goeds gebracht. We hebben vanaf het begin genoten van de fijne dorpssfeer, de indrukwekkende weidsheid van het landschap, de mooie luchten en de prachtige herenboerderijen. En dat op nog geen 25 autominuten van de stad Groningen! Door de jaren heen en een aantal verbouwingen verder hebben we iets moois en eigentijds van het woonhuis gemaakt en daarbij het karakter van het huis altijd in het oog gehouden. Ons inziens is dit goed gelukt! Het aangrenzende pand biedt veel mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een aan huis verbonden beroep, verhuur, bed en breakfast, kantoorruimte/bedrijf of bijvoorbeeld een mantelzorgwoning. Met weemoed gaan we afscheid nemen van ons sfeervolle huis en we hopen dat de nieuwe bewoners er met net zoveel plezier zullen gaan wonen als wij altijd hebben gedaan. Op het prachtige Hogeland staat dit fraai verbouwde en karakteristieke woonhuis in een plezierige dorpsgemeenschap. Het ruime en sfeervolle pand heeft gediend als dokterswoning met aparte praktijkruimte. Het oppervlak van de woonruimte incl. bijgebouw bedraagt circa 470 m2. Daarnaast is het geheel gelegen op een royale kavel van circa 1434 m2. Kenmerkend voor deze woning zijn de kwalitatief hoge mate van afwerking, het lichte interieur en de ruime vertrekken. Al met al een heerlijk huis om in te wonen. Roodeschool is een dorp met in de kern een aantal voorzieningen, ook op het gebied van sport en ontspanning. Het geheel is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden. Uithuizermeeden en Uithuizen zijn op fietsafstand gelegen. Delfzijl en Appingedam liggen op 16 km afstand. Groningen is door de uitstekende verkeersverbinding, via de N46 Eemshavenweg, binnen 25 minuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand.

Indeling

Begane grond:

Begane grond woonhuis: Ruime hal/entree met trapopgang naar de verdieping; royale living waarin een fraaie 2 jaar oude eikenhouten vloer, authentieke elementen en deur naar het terras; vanuit de hal toegang tot een ruime werkkamer/studeerkamer (ca. 34 m2); ruime woonkeuken in een moderne en hoogwaardige U-vormige opstelling. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en aan de raamzijde zicht op een binnenplaats. U treft in de keuken o.a. een vaatwasser, combi-magnetron, afzuiging, 5 pits gascomfoor, separate koel-/vries combinatie. Vanuit de keuken toegang tot een tochtportaal met achterentree, van waaruit ook de aangebouwde bedrijfsruimte bereikbaar is. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting en extra kastruimte in dezelfde stijl als de keuken; hal met achterentree en meterkast; kelder; ruime slaapkamer ca. 19 m2. De keuken en bijkeuken hebben vloerverwarming. Indeling praktijkruimte (vanuit huidig gebruik): Centrale hal/entree; wachtkamer; toiletruimte; receptie; 4 spreekkamers dan wel behandelkamers. Vanuit de achterste behandelkamer toegang middels vaste trap naar de verdieping.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers (resp. ca. 16 m2, ca. 23 m2 en ca. 33 m2.) Daarnaast treft u op de verdieping de badkamer welke is voorzien van hoekbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Daarnaast nog een ruime zolderberging. 1e verdieping praktijkruimte: Ruime vergaderruimte en doorloop naar een multifunctionele ruimte.

Bijzonderheden

- 2 CV ketels, woonhuis en praktijkruimte separaat. De CV van het woonhuis is van 2023 en van de praktrijkruimte is van 2022, beide in eigendom. - Fraaie tuin gelegen om de woning - Ruime vrijstaande dubbele garage - 24 zonnepanelen - Dak geïsoleerd en pannen vervangen in 2004 - Authentiek en comfortabel wonen, aangepast zonder afbreuk te doen aan het originele karakter - Vloeren zijn deels van hout en deels van beton - Kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1915
AdresHooilandseweg 27
PlaatsRoodeschool 9983 PA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:1434 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: