Object informatie

Hooilandseweg 97 , Roodeschool

In het landelijk gelegen Roodeschool bieden wij te koop aan een fraai verbouwde vrijstaande woonboerderij met vrijstaande loods (15m x 30m) en perceel grasland. De totale perceeloppervlakte beslaat ca. 9175 m2. Bij uitstek geschikt voor een paardenliefhebber of ander kleinvee, mede gezien de ruime vrijstaande loods. De woning is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan de mate van afwerking, daarnaast is er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Rustig en vrij wonen met alle gemakken nabij! Roodeschool is een relatief klein dorp met een aantal basisvoorzieningen. De omliggende dorpen zijn vlot te bereiken, hier treft u dan ook een uitgebreider winkelaanbod. De verkeersverbinding richting Groningen en Eemshaven is uitstekend te noemen! Uw interesse gewekt? Wij nodigen u graag uit!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; gemoderniseerd en fraaie betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset, vloerverwarming en fonteintje; bijkeuken (ca. 20,4 m2) met witgoedaansluiting en CV opstelling; moderne badkamer voorzien van ligbad, ruime inloopdouche, vloerverwarming en wastafelmeubel; de bijkeuken heeft een doorloop naar een ruime berging en vervolgens de ruime inpandige schuur; vanuit de hal eveneens toegang tot de woonkamer (ca. 39,2 m2) met nette laminaatvloer; ouderslaapkamer (ca. 15,7 m2 met vaste kasten); slaap-/studeerkamer; woonkeuken voorzien van een nette hoekopstelling met o.a. vaatwasser, koeler, oven, combi-magnetron, 4 pits gascomfoor en afzuiging, de woonkeuken is ca. 40,5 m2 groot; vanuit de keuken toegang tot een achterhal welke vervolgens toegang biedt tot enerzijds de inpandige garage (ca. 30,4 m2) en de inpandige schuur welke is ingedeeld in meerdere elementen zoals werkplaats, opslag en berging. De totale grootte van de inpandige schuur is ca. 180 m2. Daarnaast treft u extern nog een vrijstaande loods (15mx30m).

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers (resp. ca. 13,1 m2, ca. 14,0 m2 en ca. 15,7 m2). Vanuit de schuur toegang tot een ruime zolderverdieping welke momenteel in gebruik is als berging. Er zou eventueel een doorbraak gemaakt kunnen worden om vanuit het woonhuis op de verdieping van de schuur te komen waarbij er dan mogelijkheid is voor meerdere slaapkamers.

Bijzonderheden

Woning wordt verwarmd middels een eigen CV. Mooie locatie met uitzicht over de landerijen. Ruim perceel met diverse mogelijkheden Beschikking over een ruime loods, nu gebruikt als caravanstalling. Woning is voorzien van vloerisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeWoonboerderij
Bouwjaar1890
AdresHooilandseweg 97
PlaatsRoodeschool 9983 PC
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:9175 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: