Object informatie

Van Speykstraat 11 , Roodeschool

Op een mooie locatie, aan rustige straat, in Roodeschool bieden wij te koop aan deze vrijstaande eengezinswoning met ruime garage/werkplaats. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van ca. 1254 m2. Het geheel beschikt over een ruime eigen oprit met ruimte voor meerdere auto's. Daarnaast treft u in de fraai aangelegde tuin nog een houten tuinschuur voor uw tuingereedschappen. De woning kan worden gekenmerkt als levensloopbestendig. Alle benodigde vertrekken zijn namelijk de begane grond gelegen. Daarnaast biedt de verdieping ruimte tot uitbreiding van het woonoppervlak. Op dit moment is de zolderverdieping bereikbaar middels vlizotrap, hier zijn reeds 2 ruime vertrekken aanwezig. De achter de woning gelegen tuin biedt naast diverse zitjes, ook nog een ruim gazon wat in het verleden als moestuin is gebruikt. Het geheel wordt gecompleteerd door een ruime vrijstaande stenen garage die uiterst degelijk is gebouwd. De garage beschikt over een betonvloer en een zolderverdieping welke middels vaste trap te bereiken is. Roodeschool is een sociaal en vriendelijk dorp. Het dorp beschikt over een aantal basisvoorzieningen. Voor de rest is men afhankelijk van de omliggende dorpen/steden. De stad Groningen is goed te bereiken. Al met al een fraai landelijk dorp met zijn eigen karakter, nabij diverse voorzieningen!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; eetkamer welke centraal in het huis is gelegen, vanuit deze ruimte toegang tot de ruime woonkamer; keukenruimte met eenvoudige rechte keukenopstelling voorzien van o.a. elektrisch fornuis en afzuiging. Daarnaast vanuit de eetkamer toegang tot een berging en een slaapkamer (ca. 9 m2). Aan de achterzijde van de woning treft u nog een hal welke toegang biedt tot de toiletruimte en de badkamer welke is voorzien van ligbad/douche, wastafel en witgoedaansluiting.

1e verdieping

Overloop welke bereikbaar is middels vlizotrap; 2 zolderkamers.

Bijzonderheden

- Woning grotendeels voorzien van isolerende beglazing - Woning goed geschikt voor een klusser, mede door de ruime garage/werkplaats. - Gezien prijsstelling ook zeer goed geschikt voor de starter - Mooie locatie in het hart van Roodeschool, met voldoende voorzieningen in de nabijheid

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1915
AdresVan Speykstraat 11
PlaatsRoodeschool 9983 PM
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Perceeloppervlakte:1254 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: